Tom Cruise: Svatba a žaloba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tom Cruise: Svatba a žaloba!

Tom Cruise v akční scéně Mission Impossible. Při natáčení došlo k vážnému zranění kaskadéra.
Tom Cruise v akční scéně Mission Impossible. Při natáčení došlo k vážnému zranění kaskadéra. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Jeden z nejobsazovanějších hollywoodských herců Tom Cruise (43) teď neví, kde mu hlava stojí.

LOS ANGELES (INT, šum) – Jeden z nejobsazovanějších hollywoodských herců Tom Cruise (43) teď neví, kde mu hlava stojí. Jeho snoubenka Kate Holmes (27) totiž každou chvíli porodí, navíc už začíná chystat přípravy na velkolepou svatbu, která se má uskutečnit v létě, a aby toho nebylo málo, má teď na krku žalobu od těžce zraněného kaskadéra, který po něm požaduje několik milionů dolarů odškodného.


Kaskadér Steve Scott Wheatleyas se vážně zranil při natáčení nového pokračování akčního thrilleru Mission Impossible III s Tomem Cruisem v hlavní roli, který bude mít premiéru v květnu. Stěžuje si, že mu zranění úplně zničilo jeho sexuální život. Wheatleyas, který utrpěl popáleniny třetího stupně na 60 procentech těla, podal žalobu na společnost Paramount Pictures a Cruisovu firmu Cruise/Wagner Productions. „Udělali ze mě zrůdu, nemůžu se ani pořádně pohnout a manželka se se mnou chce dát rozvést,“ bědoval postižený muž u soudu.
Výbušnina, která se použila při triku, předčasně detonovala a muže zasáhla ohnivá koule. Zranění jsou tak vážná, že mu už lékaři řekli, že se s profesí kaskadéra může rozloučit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.