František Ringo Čech: Odkopl Kornovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

František Ringo Čech: Odkopl Kornovou!

František Ringo Čech
František Ringo Čech (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Herečka a moderátorka Kateřina Kornová (45) chce zpátky ke svému objeviteli! Má se prý vrátit na prkna divadla svého kamaráda, hudebníka Františka Ringo Čecha (68). Ten Kateřinu před mnoha lety dostal do světa showbyznysu.

„František Ringo Čech mě sebral z ulice,“ píše ve své knize Kateřina Kornová. Jenže to vypadá, že ze znovu obnovené spolupráce nakonec nic nebude!

Bývalá modelka v knize popisuje, jak ji Ringo sebral na ulici jako toulavou kočku a nabídl roli ve svém divadle. A tato historie by se měla opakovat! Jenže ouha, nedomluvili se.

„Nastoupit nemůže, nemám pro ni místo,“ potvrzuje Ringo. Za dob jejich bouřlivého vztahu by to možná šlo, ale Ringo nemá zájem. „Tloušťka by mi u Kačenky vadila,“ komentuje skutečnost, že z exmodelky už není kost a kůže.



Přečtěte si
hillaarkaa
30. 5. 2012 • 23:25

A Káča je sexy baba Dokud jí maže vždycky chlapa najde,určitě i hezčího a inteligentnějšího

illis
30. 5. 2012 • 23:18

neshrnul Karle , ale nevadí. Za příspěvek 2x se omlouvám, nebyl to úmysl. Kila navíc by neměla být důvodem, že někdo nebude mít někoho rád. Hezkou dobrou noc .

karel
30. 5. 2012 • 23:02

Nemůžeš to napsat ještě jednou, aby z toho příspěvku konečně vypadla nějaká myšlenka? Zatím nic, jenom, že se ti líbí tlustá Kačenka, která se doprošuje tlustého Ringa, jehož obrazy se ti nelíbí. Shrnul jsem to správně ?

illis
30. 5. 2012 • 22:35

a plácá, že kila navíc by mu u Kačenky vadila. Kateřina je skvělá žena a myslím si, že nemá zapotřebí se doprošovat tohoto "také inteligenta". Jeho obrazy jsem viděla jednou a stačilo, vlastně se mi vůbec nelíbily a rozhodně bych si nikdy nic od něho nekoupila . Uznávám naše malíře, ale o něm to rozhodně říct nemohu . Je mi úplně jedno, kdo si jeho obrazy koupil, to je každého věc. Jeho verbální projev je značně nechutný jako on sám .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.