Čistka v Hlasu: Končí Mrózek, Šuľáková, Petráňová i Spalasová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Čistka v Hlasu: Končí Mrózek, Šuľáková, Petráňová i Spalasová!

Hlas ČS opustili čtyři finalisté
Hlas ČS opustili čtyři finalisté (facebook)

Hudební show Hlas Česko Slovenska skončila hned pro čtyři soutěžící. Do dalšího kola se nepodívá jeden člen z každého ze čtyř týmů.

V Hlasu ČS jde do tuhého a po zdlouhavém vyřazování došlo na lámání chleba. Po pondělním vystoupení se musel poprvé se svým svěřencem rozloučit každý ze čtyř koučů.

Z týmu Pepy Vojtka na základě diváckých hlasů postoupila Markéta Poulíčková. V rozstřelu se Utkala Barbora Švidráňová a Daniel Mrózek. Pepa Vojtek při svém rozhodnutí zhodnotil výkony z celé soutěže a dal přednost dámě. „Příště to bude strašné, s Márkétou to bude velký boj,“ řekla s obavami o svou budoucnost Barbora.

Favoritkou týmu Dary Rolins je Zuzana Mikulcová, která získala nejvíce smsek. Další zkouškou si prošel Miloš Novotný, který v rozstřelu pokořil Dominiku Šuľákovou. Pro ni soutěž dva týdny před velkým finále skončila.

Ivanna Bagová z týmu Davida Michala se na další finálové kolo mohla připravovat bez stresu. Podstatně horší emoce prožívala Kateřina Petráňová. O postup se musela utkat s Brunnem Oravcem, jemuž dal Michal David přednost a Kateřinu poslal domů kvůli jejím zdravotním komplikacím.

Z týmu Rytmuse skončila Nikoleta Spalasová, která podle jejího kouče nestačila na výkon Juraje Zaujace. Přímý postup si zajistila Anna Veselovská. „Laťka byla vysoká, soutěž byla moc zajímavá a ještě bude,“ rozloučila se Nikoleta.

V neděli své síly změří zbývajících osm finalistů, z nichž jsou jen dva Češi.

 

Jsme u toho! Show Hlas ČeskoSlovenska hýbe Českou a Slovenskou republikou. Rozhodující je HLAS - veškeré zákulisní informace sledujte na www.ahaonline.cz/hlas-cesko-slovenska.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.