VIDEO Jak se vám líbí módní kreace gratulantů Petra Jandy? Teď hodnotíte vy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Jak se vám líbí módní kreace gratulantů Petra Jandy? Teď hodnotíte vy!

Který z gratulantů byl nejvíc šik?  A komu to vůbec neslušelo? Teď můžete hodnotit vy...
Který z gratulantů byl nejvíc šik? A komu to vůbec neslušelo? Teď můžete hodnotit vy... (Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Na stovku hostů přišlo ve středu do luxusní restaurace na Václavském náměstí popřát k 70. narozeninám zpěváka a lídra skupiny Olympik Petra Jandy. Oslavu brali všichni velmi zodpovědně a proto se na to i náležitě »vyparádili«. Jak se to Jandovým přátelům a kolegům podařilo nebo nepodařilo, můžete posoudit sami. Názor na módní kreace vybraných gratulantů můžete psát do formuláře pod videi a fotogalerií.

Nejdůležitějšími gratulantkami byly bezpochyby Jandova manželka Alice Jandová s dcerou Anežkou. Svoje těhotenské bříško nechala vyniknout v krásných květovaných šatech, které zdůraznily její ženské tvary.

Video se připravuje ...

A i dcera Anežka se na takovou slávu pečlivě vychystala.

Video se připravuje ...

Olympici Milan Broum a Milan Peroutka zůstali věrní své rockové image a přišli v tmavých tónech. Samozřejmě nemohly chybět nezbytné sluneční brýle.

Video se připravuje ...

Bílou extravaganci v podobě saka s výrazným rebelským potiskem nejen na zádech si dopřál další člen Olympicu Jiří Valenta. Vše doplnil výraznými bílými botami s prodlouženou špičkou.

Video se připravuje ...

Na letní bílou vsadil i Jakub Smolík s rodinou. Vzal si bílou košili s velkým motorkářským nápisem přes celá záda a bílá sedla i jeho ženě. Dcerka doplňovala rodinnou image bleděmodrou blůzkou.

Video se připravuje ...

Na další modely se můžete podívat do galerie:

Váš názor na módní kreace VIP hostů narozeninové párty Petra Jandy nám můžete psát sem:

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.