Jste to, co jíte: Iva (102 kg) se už zase vejde do svého oblečení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jste to, co jíte: Iva (102 kg) se už zase vejde do svého oblečení!

Iva zhubla 8 kilo a dalšího 1,5 kila po natáčení
Iva zhubla 8 kilo a dalšího 1,5 kila po natáčení (Prima FTV)

Další účastnice pořadu Jste to, co jíte, Iva (27) přibrala za poslední dva roky 15 kilo, tudíž se dostala na úctyhodných 102 kg a 121 cm v pase! Slečna Iva tvrdí, že za nárůst váhy může bezlepková dieta, kterou jí lékaři naordinovali kvůli celiakii. Ale je to tak doopravdy? A jak je na tom Iva po skončení pořadu?

Iva neskrývá, že »oplácaná« byla od dětství. Výrazně tloustnout prý ale začala až před dvěma lety, kdy jí lékaři diagnostikovali celiakii, tedy alergii na lepek, a nařídili přísnou bezlepkovou dietu. Iva ji však chápala po svém a živila se převážně kukuřičnými a rýžovými chlebíky, které jsou plné sacharidů a figuře rozhodně neprospívají. Až díky účasti v pořadu se jí doslova změnil život!

Pod dozorem dua Cajthamlová – Havlíček ztratila osm a půl kila a 14 centimetrů v pase! To ji doslova »nakoplo« a dodalo chuť v hubnutí pokračovat. „Už to ani nejde jinak! Člověku se změní chutě, takže ty »normální« jídla mi vyloženě vadí,“ nemůže si Iva nový životní styl vynachválit. Však také za dva měsíce od skončení natáčení shodila další kilo a půl!

Kromě navráceného sebevědomí dělá Ivě radost i to, že se zase vejde do oblečení. „Cítím se příjemněji i po psychické stránce a vytahuji ze skříně věci, které jsem na sobě neměla třeba čtyři roky!“ Tak snad milovnici tance její elán vydrží a těžce ztracená kila nenabere zase zpět…



Autor:  Petra Holakovská

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.