Hotel Paradise: Kdo je Viktor? Falešný gay a pedofil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hotel Paradise: Kdo je Viktor? Falešný gay a pedofil!

Superman Viktor
Superman Viktor (Facebook)

Samozvaný Superman Viktor si za pouhý jeden den stačil v Hotelu Paradise najít nepřítele. Playmate Zuzana si o něm nemyslí nic hezkého.

Viktor při svém příchodu do Hotelu Partadise přiznal, že upřednostňuje krátkodobé vztahy a do soutěže si přijel užít sex. K tomuto účelu už si vytipoval několik soutěžících, ale Zuzana v jeho výběru nebyla. K obchodníkovi s viagrou proto zaujala negativní postoj a kritizuje jeho chování. „Je to falešný gay a pedofil,“ prohlásila o sebevědomém Viktorovi.

Dění v Hotelu Paradise nabralo nečekaný spád. Striptérka Viera musela soutěž opustit, protože odmítla spát s Tomášem v jedné posteli. Sestavu tak doplnila modelka Lenka Hovorková, která má za sebou zajímavou bilanci – ve svých 20 letech vystřídala 20 partnerů, ale stačila zlomit už 50 srdcí…

Všechno o show HOTEL PARADISE naleznete zde: http://www.ahaonline.cz/hotel-paradise

 

 



Autor:  cam

Přečtěte si
tondapraha
1. 4. 2012 • 09:52

Něco horšího přijít nemohlo,než Viktor.Metrosexualní,blb a ještě k tomu,slizký v obličeji.Jeho vyjadřování a myšlení na urovni,bodu O.Jeto napatlanej gay,který všem pere do hlavy že je na ženský.Nicola je supr gay třída.Moc se nepředvádí a neprovokuje a všem je sympatický.

winterfreshka
31. 3. 2012 • 10:32

Něco ubožejšího jsem neviděla .Intriky,pomluvy,sex téměř s každým,hnus .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.