Abba se vrací?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Abba se vrací?!

Abba slavila své největší úspěchy před třiceti lety…
Abba slavila své největší úspěchy před třiceti lety… (ISIFA)

LONDÝN – Slavná švédská skupina Abba se rozpadla v roce 1982. Po letech nečinnosti se teď ale rýsuje její velkolepý návrat. A pomocnou ruku nabízejí hned dvě popové megahvězdy: Robbie Williams (32) a Madonna (48)!

Robbie a Madonna se perou o slavnou švédskou skupinu

Agnetha Fältskog (56), Anni-Frid Lyngstad (60), Benny Anderson (59), Björn Ulvaeus (61), kdo by neznal ta jména! Abba patřila v 70. a 80. letech k největším stálicím světové pop music. Její hity se hrají dodnes. V roce 1982 se ale skupina rozpadla a všichni čtyři její členové se vydali na sólovou dráhu. Ani jeden z nich příliš neuspěl.

S nápadem oživit slávu Abby přišel jako první Robbie Williams. „Chce si s námi zazpívat některé z našich největších hitů,“ přiznala bývalá zpěvačka skupiny AnniFrid. Šanci vycítila ale i Madonna. Nedávno poprosila o povolení použít jeden z jejich šlágrů. A jako jediná ze všech žadatelů ho dostala! Melodie z písně Gimme Gimme Gimme zazněla v jejím singlu Hung Up na jejím aktuálním albu Confessions On A Dancefloor. Obě bývalé zpěvačky Abby prý byly novým využitím melodie nadšeny.

Tím ale Madonniny touhy vzkřísit slávu Abby nekončí. Současná královna popu se pokouší přesvědčit Agnethu a Anni-Frid ke spolupráci. „Už několik měsíců s nimi udržuje kontakt,“ potvrdil britským médiím blízký přítel Madonny. „A vypadá to nadějně…“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.