Šílený milenec Bartošové Rychtář: Zmlátil ženu kvůli milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šílený milenec Bartošové Rychtář: Zmlátil ženu kvůli milenci!

Prchlivec Josef Rychtář za manželkou Darinou přijel do lázní s prosbou, aby stáhla žádost o rozvod. Nakonec ji ale fyzicky napadl!
Prchlivec Josef Rychtář za manželkou Darinou přijel do lázní s prosbou, aby stáhla žádost o rozvod. Nakonec ji ale fyzicky napadl! (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

Milenec zpěvačky Ivety Bartošové (45) Josef Rychtář (53) údajně fyzicky napadl svou manželku Darinu Rychtářovou (54)! A to v lázních v Teplicích, kde se momentálně zotavuje po prodělané mrtvici. Nevěrného Rychtáře k tomu překvapivě vedla žárlivost...

„Nebyla to jen jedna facka. Lidé byli vyděšení. Jsem v nemocnici,“ potvrdila nám Rychtářová esemeskou. Podle našich informací ale odmítla celou událost řešit s policií.

O rozmíšce jako první informoval server super.cz. „Rozběsnil se, vzal mi mobil. Vyhrožuje, vydírá a slibuje. Přijel na mírovou misi, a snažil se mě udobřit fackami. Chytla jsem takovou, že jsem vzala druhou o zem! Hospitalizovali mě v nemocnici. Není mi dobře, mám otřes mozku,“ ocitovali ubrečenou Rychtářovou.

O čtvrt hodiny později, patrně z leknutí, že jí manžel za toto vyjádření, pár facek přidá, Rychtářová svá slova mírní. Deníku Aha! napsala: „Stalo se to, co se stalo. Ale je to naše soukromá věc. Nic pro veřejnost. Přijel se udobřovat. No, to mě teda přesvědčil, abych tu žádost o rozvod stáhla.“

Za dalších pár minut reaguje Blesk.cz s vlastní verzí, k níž má i fotografie. Hádku, honičku a strkanici Rychtářových v lázeňském parku nafotil. K napadení ze strany Rychtáře po celou dobu, co byli manželé venku, nedošlo, byť nad plačící Darinou stál se zaťatými pěstmi.

Rychtářovi pak ale společně zapluli do hotelu, kde se podle našich informací Rychtář už neudržel a ženu skutečně zbil. V 18.27 Rychtářová deníku Aha! potvrzuje, že je hospitalizovaná v nemocnici. „To je pravda. Nebyla to jen jedna facka. Lidé byli vyděšení!“

A co na to všechno Rychtář? „Já myslel, že manželku najdu v lázeňském hotelu, a tak jsem k němu šel parkem. A najednou ji vidím, jak sedí na lavičce a s někým kdáká po telefonu. Přiblížil jsem se tak asi na dva metry a vyrozuměl, že má mr***a! No prostě, někoho na sex. A tak jsem jí, přiznávám, zákeřně vytrhl ten telefon z ruky,“ popsal důvod své agrese posléze Blesku Rychtář, který svou manželku označil za ku**u.

Rychtářovi jsou právě v rozvodovém řízení. Josef se ale u prvního stání neobjevil, a tak je líčení odročeno.



Přečtěte si
hejhej
13. 3. 2012 • 17:58

Bartošová je tak blbá,že ji nevadí nic,hlavně,že jí někdo obskakuje,živí a kupuje chlast.

6010
13. 3. 2012 • 16:54

A to Bartošové nevadí, že Rychtář údajně spí pořád se svojí manželkou?Mně by to tedy hodně vadilo.On se k ní chová,jako k nesvéprávné osobě.To, co Rychtář předvádí kvůli soudu, tak ať si nemyslí,že snad soudkyně je padlá na hlavu a že si o něm nemyslí své.On má milenku, tudíž on zavinil rozvod.Na svoji obhajobu může mít důkazů kolik chce.Paní Rychtářová by kvůli němu měla držet celibát, když on jí kolik měsíců zahýbá a žije s Bartošovou?Vina je pouze na jeho straně.Že se mu nechce opustit vilu Rychtářové, to je nabíledni,ale musí se rozhodnout.Buď Bartošová, nebo vila.Ale být Rychtářovou, já bych ho zpátky nechtěla ani za nic.Je to vůl,primitiv a hulvát.

ochman
13. 3. 2012 • 16:34

Darina to dementovala !!!! Na faceboku byl dokonce zveřejněn článek,kde řekla že s ním nic neměla..

hejhej
13. 3. 2012 • 13:58

Rychtář není normální,je to tyran,násilník a hulvát.Vlastně ho Ivetě tu lidskou zrůdu přeji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.