František Janeček: Promluvil o sexu s krásnou Terezou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

František Janeček: Promluvil o sexu s krásnou Terezou!

Janeček s Mátlovou a malou Emilly tvoří šťastnou rodinku.
Janeček s Mátlovou a malou Emilly tvoří šťastnou rodinku. (Aha! – David Kundrát, Alexandr Malachovský, Profimedia.cz)

Muzikál Bídníci, který si tento týden odbyl velkolepou premiéru a vrátil se na jeviště pražské GoJa Music Hall, už bude vždy pro jeho producenta Františka Janečka (67) osudový. Při jeho předchozím nastudování před více než deseti lety totiž poznal zpěvačku Terezu Mátlovou (36), s níž má dceru Emilly Anne (4) zvanou Emilka.

Přestože se (zatím) nevzali, jejich vztah patří k nejpevnějším a Janeček s bohorovným klidem odpovídá na všechny dotěrné otázky, které vzbuzují zvědavost – i ty o penězích či sexu s o třicet let mladší kráskou…

Boss bossů českého showbyznysu si může mnout ruce. Obě premiéry Bídníků zaznamenaly obrovský úspěch a představení je na dlouho dopředu vyprodáno. Oproti tomu, co se hrálo před deseti lety, je dnes moderněji pojaté, řada zpěváků se ale na místo činu vrací – Pavel Vítek, Kateřina Brožová či Tereza Mátlová.

A právě díky obsazení Terezy se před lety od základu Janečkův život změnil… „Ke mně se Tereza dostala zásluhou zesnulého dirigenta Františka Preislera. On mi o ní napsal a já ji pozval na konkurz,“ vzpomíná s úsměvem Janeček.

„Náš vztah nezačal jako výstřelem z děla. Nechci říct, že kladla odpor, ale bylo to postupné. Já nejsem přítelem zrychlených věcí. Trvalo to asi půl roku, než jsme se skamarádili a než jsme to povýšili na něco víc. Když vidíte krásné děvče, tak vás to napadne hned, otázkou je, jestli to napadne i tu druhou stranu,“ dodává.

Co ho na Tereze zaujalo? To, že přišla pozdě! „Mě to v prvním okamžiku zlobilo, ale tím, jak byla milá, laskavá a přívětivá, působila inteligentně a neplácala, to bylo velmi příjemné setkání,“ vzpomíná producent a těm, co poukazují na věkový rozdíl, vysvětluje: „Vycházím z toho, že žena je vyspělejší po všech stránkách oproti mužům, takže když je ženě třicet, partner o dvacet let starší, tak je to naprosto v pořádku,“ krčí rameny s tím, že měl vždy mladší partnerky.

„Samozřejmě to má svou logiku. Mladá partnerka má pro staršího partnera velkou výhodu. Když je vám tolik co mně, tak vás občas něco bolí. A když budete mít stejně starou dámu, bude se cítit stejně. Mladou nic nebolí,“ směje se.

Trošku se zarazí, když přijde řeč na sex. „Kdyby to nehrálo žádnou roli, bylo by to špatně,“ mávne jen rukou, víc to ale probírat nechce. „Nebudu se předvádět, bylo by to nemístné. Ne že bych byl nedělní škola, ale je třeba vědět, kdy a kde se o takových věcech má mluvit. Samozřejmě že to je důležité,“ dodává tajemně.

Suverénně odpovídá, i když se ho někdo ptá, jakou roli hrají ve vztazích peníze. „Samozřejmě, starší muž mladší ženě poskytne technickofinanční zabezpečení, to je přirozené. I ji přivádí do společnosti, otevře jí dveře, kam by se dostala až třeba později. Co si budeme povídat, žádná žena netouží, aby si vzala chudáka, který chodí špinavý a opilý. Já se chovám normálně, průměrně, respektuju respektovatelné, uznávám pozitiva a jsem tvrdý kritik. Ale to i vůči sobě,“ říká Janeček, pro nějž je největším pozitivem jejich dcerka.

„Pro mě je Emička zázrak, Boží zázrak, to, co jsem ve svém věku neočekával, je nejvíc. Sám jsem tenkrát netušil, jak mě to zasáhne,“ vzpomíná Janeček. „Emička nebyla plánované dítě, nikdy jsem necítil potřebu, příroda je hlavním pánem. Pánbůh nám dopřál krásné dítě. Kdyby přišlo další, tak mi to nevadí, samozřejmě,“ dodává Janeček.

Jak ho vidí Tereza

„Je to zvláštní člověk. Je s ním legrace, je vzdělaný, nikdy se s ním nenudím. Můžu s ním všechno probrat, poradí mi, má životní zkušenosti,“ vysvětluje Tereza Mátlová, která se musela potýkat s tím, že na ni okolí koukalo skrz prsty.

„Okolí nás přijalo rozporuplně. Pro mě je důležité, jak na to reagovala rodina. Moji rodiče jsou úžasní lidé, a když Františka viděli, pochopili, proč jsem si ho vybrala. Mají ho moc rádi,“ oddychla si Mátlová, která často slýchává, že je zlatokopka.

„Peníze nehrají roli. Bez nich se žít nedá, ale od toho je práce,“ uzavírá.



Přečtěte si
lukreciaborgia
8. 10. 2012 • 18:12

Co já vím,tak byl snad ženatý i s Polkou Marylou Rodovicz !Vím,že u nej bydlela.A taky má už nějaké děti a vnoučata.Kde jsou??Všichni žijí v USA??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.