Dara v televizi vyznala lásku Rytmusovi: Miluju tě! Ale až po žárlivé scéně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara v televizi vyznala lásku Rytmusovi: Miluju tě! Ale až po žárlivé scéně

Dara Rolins v porotě Hlas Česko Slovenska
Dara Rolins v porotě Hlas Česko Slovenska (Martin Hykl, Marek Pátek)

V soutěži Hlas Česko Slovenska to mezi porotci pěkně jiskří. Zatímco někteří z nich si vyměňují pěkně štiplavé poznámky, Dara Rolins s Rytmusem zas milostná vyznání.

Porota, která se mění otočením svého křesla v kouče, to má občas těžké. Hlavně ve chvíli, kdy chtějí do svého týmu všichni jednoho soutěžícího. To se stalo i v případě Daniela Mrázka, který šel před hvězdné porotce jako první.

Když dozpíval, oslovila ho se zálibným pohledem Dara a vyzvala ho, aby k ní přišel blíž. Pak už mu jen vysmekla poklonu: „Takový pěkný jsi,“ usmála se. Jenže na to okamžitě zareagoval její kolega a přítel Rytmus. Vrhnul na ni pohled, jenž se dal jednoznačně vysvětlit jako žárlení.

„Tebe já miluju zlato, nemusíš se bát,“ ujistila ho Dara před celým publikem i národem a zklidněný rapper se roztekl blahem jako čokoládová poleva. Utrousil už jen z legrace výhružku o ztrácení špinavých ponožek.

Rytmus se nemusí bát ani do budoucna, mladý kadeřník Daniel zvolil jako odrazový můstek pro svou kariéru spolupráci s Pepou Vojtkem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.