Karel Šíp těžce onemocněl: Nemůže se hýbat! Zrušil natáčení Všechnopárty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Karel Šíp těžce onemocněl: Nemůže se hýbat! Zrušil natáčení Všechnopárty!

Karel Šíp
Karel Šíp (Aha! – Martin Pekárek)

Karel Šíp (66) si zadělal na pořádnou zdravotní polízanici! Populární moderátor se totiž po přechozené nemoci už několik dní nemůže ani hnout. Na lůžko jej upoutal silný zánět kloubů – Šíp zrušil dokonce natáčení své talk show Všechnopárty.

Bolesti pohybového ústrojí u Šípa propukly počátkem týdne, kdy svou indispozici oznámil i v České televizi. „Ano, je to pravda, natáčení Všechnopárty bylo zrušeno kvůli panu Šípovi, který onemocněl,“ potvrdila deníku Aha! mluvčí České televize Michaela Fričová.

Podle dalších informací se jedná o silnou artritidu. Ta se projevuje bolestivostí, otokem a někdy i zvýšenou teplotou a zarudnutím kůže nad postiženým kloubem. Samotný Šíp si vypnul mobilní telefon a marodí v domácím ošetření.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
jity
2. 2. 2012 • 12:12

náhodou Šíp je pohotový a vtipný. Na ten jeho pořad se nechá koukat, za to na Partičku ne. Je to vě vkusu někomu se to možná líbí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.