Poznáte, který slavný český herec nosí výstřední ponožky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poznáte, který slavný český herec nosí výstřední ponožky?

Kdo si vzal výstřední ponožky?
Kdo si vzal výstřední ponožky? (Hranaři)

Napovíme vám, že se neprosadil jen v česku, ale i v Americe, kam emigroval a kde v současné době žije. Momentálně však přijel do Prahy, aby dnes uvedl premiéru svého posledního filmu Hranaři.

Dalo by se s nadsázkou říct, že tančí na hrobě svých nepřátel. Herec po Praze totiž jezdí »hranařským« autem Čajkou Gaz, na jehož podlaze jsou rozházené filmové tisícovky. Auto proslulo díky tomu, že ho používali komunističtí pohlaváři, tedy lidé, před nimiž herec »za velkou louži« utekl.


Jeho začátky v USA nebyly lehké a musel se přenést přes období, kdy počítal každý cent. Postupem času si ale herec získal velký respekt a i v Hollywoodu nakonec úspěšně debutoval. K triumfu mu pomohl nejen jeho talent, ale především tvrdá práce a jeho pověstný, silně vyvinutý smysl pro detail a přesnost.


Přestože před třemi týdny oslavil 75. narozeniny, je vášnivým běžcem a tréninkový plán dodržuje i na návštěvě v Praze. Už dnes večer slavnostně uvede spolu s dalšími hvězdami premiéru dlouho očekávaného filmu Hranaři.

Víte, kdo to je? Odpověď najdete v galerii.




Přečtěte si
winterfreshka
30. 11. 2011 • 15:56

A ještě k tomu růžovoučké

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.