Těžce nemocná Jana Hlaváčová: Už neudrží ani sklenku vody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těžce nemocná Jana Hlaváčová: Už neudrží ani sklenku vody!

Jana Hlaváčová
Jana Hlaváčová (Aha!, ara)

Těžce nemocná Jana Hlaváčová (73) se už zřejmě nikdy nepostaví před kameru. Vše bylo patrné na včerejší projekci cyklu povídek »Setkání s hvězdou«, které má k dispozici Česká televize a už v půlce prosince je odvysílá. Jde bohužel o poslední záběry herečky předtím, než Parkinsonova choroba udeřila v plné síle!

Záběry se točily na jaře tohoto roku, kdy už Jana Hlaváčová bojovala s krutou nemocí. To je bohužel zřejmé hned z úvodní povídky Student. Často se jí na obraze třese ruka, neumí zvednout sklenici s vodou.

Vývoj její nemoci, která postihuje hlavně buňky nervového systému, bohužel nabral šílenou rychlost a všemi uznávaná herečka už nemá sílu se bránit. Včera už se nemohla ani zúčastnit promítání.

„Pozvali jsme ji, ale je to bez šance, nevychází vůbec z domu. V tom stavu to už není možné,“ řekl nám člověk z tiskového oddělení veřejnoprávní televize. Všichni se samozřejmě bojí o zdraví Jany Hlaváčové, pevně ale věří, že se snad z toho ještě nějakým zázrakem dostane.

„Věřme Janě a ještě ji nepohřbívejme,“ přeje si režisér Jiří Strach, který právě tři povídky s Hlaváčovou natočil a je s ní velice blízce spjat. „To je tak těžké hovořit o její nemoci. To patří jen do našich srdcí,“ řekl deníku Aha! Strach. I on ale tuší, že zřejmě natočil úplně poslední kamerové záběry s vážně nemocnou herečkou.



Přečtěte si
mondego
27. 11. 2011 • 20:35

Hloupý podnikateli, že se ti chce pořád přihlašovat a odhlašovat jako bohatý podnikatel, hillarka, bijecsocek atd..trapáku přiblblej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.