Zamilovaná Bočanová a její nový chlap: Je to zahradník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaná Bočanová a její nový chlap: Je to zahradník!

Reportéři Aha! nový pár přistihli při sobotní procházce centrem Prahy, kde Bočanová s dcerkou bydlí.
Reportéři Aha! nový pár přistihli při sobotní procházce centrem Prahy, kde Bočanová s dcerkou bydlí. (Aha! – Marek Pátek)

Moderátorka a herečka Mahulena Bočanová (44) po hořkém zklamání s bývalým Mužem roku Martinem Černým (36) konečně našla chlapa, který se nehonosí titulem, ale opravdu se tak chová.

Zatímco její bývalý přítel Černý ji podváděl, pomlouval a je zapleten do pojišťovací kauzy okolo shořelého mercedesu, její nový milenec Jiří Herda pracuje jako zahradník a ve volném čase hraje hokej s hvězdami českého showbyznysu.

„Je to moc dobrý člověk, chráním ho před tou mediální hrůzou už půl roku, uvidíme, co to s ním udělá,“ vysvětlila Aha! Bočanová, proč dlouhých šest měsíců svou lásku tajila.

Měla totiž neblahé zkušenosti z předchozího vztahu s Martinem Černým, který se do médií rozpovídal ažaž. „Kamarádi do mě rýpali, že chodím s transsexuálem, a nejsem takového ražení, abych byl na takovou věkovou kategorii,“ vysvětlil Černý, proč se s Bočanovou rozešel.

Ta to tenkrát nesla velice těžce, ale její důvěru a srdce si nyní získal svalnatý, leč o 12 cm menší zahradník, který se ve svém volném čase věnuje hokeji. A právě díky němu se s Mahulenou seznámil. Hraje totiž s jejími přáteli – Martinem Dejdarem, Dominikem Haškem, Alešem Valentou, Pavlem Novým, Davidem Suchařípou, Jiřím Mádlem nebo Janem Révaiem – v hokejovém týmu osobností HC Olymp.

Když ho včera deník Aha! kontaktoval, nechtěl o vztahu s Mahulenou příliš hovořit: „Já o tom nechci vůbec nic říkat. Je to moje soukromí,“ řekl jen a hovor ukončil.

Jediným háčkem je to, že Herda má trvalé bydliště v Liberci, stejně tak sídlo firmy specializující se na výstavbu a údržbu zahrad. Za Mahulenou do Prahy dojíždí. S tím si ale milenci hlavu nelámou.

„Márince i mně je půl roku moc fajn, a to je důležitý. A pána asi oholíme, aby nebyl moc slavný,“ dodala Bočanová v esemesce se smajlíkem na konci.



Přečtěte si
repro
22. 1. 2012 • 22:25

Otevři si rady a porady všeho druhu, je vidět, že se vyznáš. Já Mahulce přeji všechno nejlepší, je to bezvadná ženská!!!

solochov
22. 11. 2011 • 22:03

Konečně ZASE zamilovaná, konečně ZASE našla toho pravého!!! Ovšem ZASE mladé ucho, které se staré velké neženské Mahu brzy zbaví. Měla by brzdit své emoce a víc se soustředit na to, aby byla přitažlivá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.