Pomeje moderátorem roku: Nevím, v čem je jeho obliba, diví se Gott | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pomeje moderátorem roku: Nevím, v čem je jeho obliba, diví se Gott

Karel Gott (ČRo2) skončil v anketě pátý.
Karel Gott (ČRo2) skončil v anketě pátý. (Aha! – Marek Pátek, Český rozhlas, ara)

Tak to je senzace! Jiří Pomeje (46) vyhrál první ročník ankety Moderátor roku českého éteru a porazil taková rozhlasová esa, jako je Leoš Mareš, Libor Bouček, Václav Moravec či Karel Gott! Ihned se objevilo podezření, že opět skoupil stovky SIM karet a hlasování zmanipuloval. Domněnkám nahrává i fakt, že počty hlasů opět nebyly zveřejněny.

Že tohle dovede, dokázal už v minulosti, když v roce 2009 dotlačil svou tehdejší manželku Ivetu Bartošovou (45) k prestižní ceně TýTý! Udělal totéž i v případě Moderátora roku?

„Nesmysl! Má noční hospůdka na F1, jak pořadu říkám, má tolik posluchačů, že nejsem blázen, abych nakupoval SIM karty!“ dušuje se. „I pro mě je to šok! Já jsem říkal: Být nominovaný v jakékoliv kategorii s Karlem Gottem, tak je přeci nesmysl vyhrát,“ tvrdí Pomeje.

„Nevím, co říct k jeho vítězství, já jsem žádnou jeho relaci neslyšel. Nevím, v čem je ta jeho obliba,“ okomentoval Pomejeho vítězství Gott, který moderuje na ČRo2 hudební pořad Zpátky si dám tenhle film a v hlasování skončil pátý. „Rok před získáním prvního Slavíka jsem byl na 49. místě. Tak jestli to tahle půjde dál, tak může být Pomeje v ohrožení,“ zavtipkoval Gott.

Hvězdy Evropy 2 – Mareš, Bouček i Cejnar – odmítly výsledky komentovat. Od ankety Moderátor roku dávají ruce pryč.

Václav Moravec (Impuls), 7. místo - na dotaz nereagoval

Leoš Mareš (Evropa 2), mimo Top10 - na dotaz nereagoval

Libor Bouček (Evropa 2), mimo Top10 - „Nechci k tomu nic říkat!“

Pavel Cejnar (Evropa 2), mimo Top10 - „Nechci to nijak komentovat!"



Přečtěte si
labros
14. 10. 2011 • 12:16

Přesně , jqak jsem říkal. Morální bída. Penzista - křupan z naší společnosti, který naletí na přiblblé moderování nočního žvanění ubožáků, kteří nic nedokázali a tak mají orgasmus z toho, že se dovolají k nějakému Jirkovi. Stupidita a obrázek kvality národa. Ty jsi mezi něma ,

kobracio
14. 10. 2011 • 00:28

Co by ještě pan Gott chtěl...motá se do reklam,,a to říkal...já a reklama-nikdy...vše komentuje jako by měl na vše patent ale měl by si říct,že je čas končit,,začíná být trapný,není to důstojné jeho jménu...

labros
13. 10. 2011 • 15:19

Morální bída - tohle mě napadlo ihned. Tak nazval věci pravým jménem T. Baťa v roce 1932. Kdo poslechl někdy noční katastrofické vstupy spodiny společnosti do rádia, ten pochopí. Zaslouží si tento národ vůbec lepší politiky ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.