Krainová se bude vdávat - Sex v Americe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krainová se bude vdávat - Sex v Americe!

PRAHA – Simona Krainová (33) se zasnoubila! Prstýnek v řádech několika stovek tisíc jí z lásky věnoval její turecký přítel Alp (27), a to zcela nečekaně! „Byla to romantika na jachtě, kde můj stylista Zdeněček slavil třicetiny.


A prstýnek za statisíce

Kliknutím zvětšeteAlp přiletěl z Ameriky a jen tak mi ho dal. Potěšil mě prstýnek, ale dojalo mě především to, že na mě tak myslí,“ řekla deníku Aha! šťastná Krainová. Modelce šestiletý věkový rozdíl s přítelem nevadí, právě naopak: „Jsem ráda, že je mladší než já, protože mi do mého života dává novou energii, jakou jsem u žádných předchozích vztahů necítila,“ přiznává Krainová. Kliknutím zvětšeteModelka, která v Turecku nafotila svůj nový kalendář James Bond, odletí v úterý od pracovního shonu za svou láskou do amerického Bostonu. „Tam se hodlám věnovat spánku, józe a dalším příjemným věcem s mým přítelem,“ dodala s tajuplným úsměvem Krainová, kterou kromě »zásnubáku« také zdobí na ruce prsten v hodnotě 450 000. Ten jí věnovala společnost Klenoty Aurum, jejíž je modelka tváří.


Autor: (srk)
Foto Aha!: Marek Pátek a Dalibor Puchta
Foto pro Aha!: Lenka Hatašová/Story

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.