Večírek seriálu Cesty domů! Sexy Iva Kubelková: Čím ji Švehlík rozesmál? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Večírek seriálu Cesty domů! Sexy Iva Kubelková: Čím ji Švehlík rozesmál?

Nejdivočejší kreace na parketu předvedla Iva Kubelková s Aloisem Švehlíkem.
Nejdivočejší kreace na parketu předvedla Iva Kubelková s Aloisem Švehlíkem. (Aha! – Petr Novotný)

Ačkoliv měly hvězdy »primáckého« seriálu Cesty domů prázdniny mezi natáčením pouze dva týdny, náladu jim to nezkazilo. Dosyta si to vynahradily na svém čtvrtečním večírku, kde protančily nejedny střevíce. Nejvíc to na parketu rozjela sexy Iva Kubelková (34) coby náruživá lékařka Alice Dvořáková a Alois Švehlík (72) ztvárňující doktora Rudolfa Bernáta.

Zahradní slavnost s překrásným výhledem na Prahu si nenechal ujít ani režisér seriálu Jiří Adamec (63) s manželkou Janou (39), moderátorka VIP zpráv Laďka Něrgešová (35) s manželem Jaroslavem Pleslem (36) či kuchař Emanuel Ridi (38) s manželkou Janou. Oba páry se potýkají se spekulacemi o rozvodu.

„Je pravda, že má nyní manžel spoustu fanynek a nápadnic, ale vše je mezi námi v pořádku,“ odmítala partnerskou krizi Ridiho žena Jana, s níž má syna Giacoma (5).

Rozvod má ale za sebou dietoložka Kateřina Cajthamlová (49), kterou proto doprovázel její kolega z pořadu Jste to, co jíte Petr Havlíček. A jelikož si většina herců a lidí ze štábu užívala nejen dobré jídlo, ale i pití, tak jejich cesty domů byly opravdu zajímavé.



Přečtěte si
marmat
20. 8. 2011 • 17:22

tak něžný černý KŘUSKY !!!???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.