Eva Pilarová o dekoracích na zahradě: Mám skoro osmdesát trpaslíků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Eva Pilarová o dekoracích na zahradě: Mám skoro osmdesát trpaslíků!

Zpěvačka Eva Pilarová má napilno. Chalupu jí totiž vykradli a loni Foto Aha! – Kateřina Kalibánová byla vytopena.
Zpěvačka Eva Pilarová má napilno. Chalupu jí totiž vykradli a loni Foto Aha! – Kateřina Kalibánová byla vytopena. (Aha!: Marek PÁTEK)

Letní měsíce tráví zpěvačka Eva Pilarová, která v úterý oslaví 72. narozeniny, tradičně se svým manželem Janem Kolomazníkem (59) na své chaloupce na Kokořínsku. Jak je o nich známé, role mají spíše prohozené. Eva hravě zvládne manuální práci, její manžel zase »válí« u plotny.

„Abych řekla pravdu, takový ten klasický chalupář ale opravdu nejsem,“ směje se Eva. „Raději než abych lítala po zahradě, sedím spíše v klidu u počítače,“ dodává. Přesto ji ale práce okolo chalupy nemine.

„Loni jsme byli vykradený a ještě k tomu vytopený, takže to postupně dáváme dohromady. Pár kytiček jsme už ale vysázeli, muškáty,“ prozrazuje zpěvačka. Skleník u jejich chalupy ale nenajdete.

„Je to zbytečné. Zeleninu i ovoce nakupujeme na trzích nedaleko naší chalupy. Tak nám to naprosto vyhovuje,“ konstatuje Eva, která stále sbírá trpaslíky. Ty zdobí celou jejich zahradu.

„Čas od času pořád nějaké dostávám. Teď jich mám kolem sedmdesáti, osmdesáti,“ říká zpěvačka. Úplně ze všeho nejraději ale na své chalupě fotí. „Chodíme na procházky a já fotím přírodu. To mě baví a naplňuje. Teď brzy budu mít další výstavu,“ těší se Eva Pilarová.



Přečtěte si
bobina
7. 8. 2011 • 12:23

kypící zdravím. Po těchplastikách vypadá chudák jako špatně nalíčený klaun. Na ní je vidět jak si dokáže někdo zbytečně sprznit obličej. Jestlipak jí ti fanoušci stáli za to. A že by to dělala pro Kolomajznu který je ošklivý jako čert,no to se mi nezdá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.