Hromada, Sidovský a další naštvané gay celebrity: Klausi! Pojď do průvodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Hromada, Sidovský a další naštvané gay celebrity: Klausi! Pojď do průvodu!

Janis Sidovský a Pavel Vítek po uzavření registrovaného partnerství v roce 2006.
Janis Sidovský a Pavel Vítek po uzavření registrovaného partnerství v roce 2006. (Aha! – Martin Hykl, Martin Přibyl, Marek Pátek, ara)

I známým osobnostem, které se hlásí k homosexualitě, se nelíbí výroky kancléře prezidenta republiky Petra Hájka (60) a jejich schválení od samotné hlavy státu Václava Klause (70). Hájek nazval gaye deviantními spoluobčany a zkritizoval pražský pochod homosexuálů, který proběhne příští sobotu.

Jako první se ozval herec Jiří Hromada (53). „Deviace je odchylka od normálu. Jestliže normál reprezentují Hájek nebo Klaus, pak jsem šťastný, že jsem deviant! Ať oba přijdou do průvodu, bude jim tam lépe než na Hradě,“ řekl deníku Aha! Hromada.

Manažer Janis Sidovský ve svém blogu o Hájkovi napsal, že působí jako frustrovaný člověk s komplexem nedocenění vlastní hodnoty. „Možná proto používá silná slova jako deviace, čímž křesťanům neprokazuje dobrou službu, vzpomenemeli na letité skandály katolických kněží,“ dodal Sidovský (43).

Právě on se zpěvákem Pavlem Vítkem byli prvním párem, který před pěti lety uzavřel registrované partnerství.



Přečtěte si
milkey
8. 8. 2011 • 18:18

Nejsmutnejsi na tom celem je, ze ani nevim, kdo ten BUZIK Hromada je. Hlavne ze se ozval jako prvni. Pan Klaus se zacina v posledni dobe projevovat jako PROFIK. Jen tak dal ! ! !

3dots
8. 8. 2011 • 12:53

Já myslím, že většina lidí homosexualitu toleruje... přesněji, je jim fuk, co kdo dělá doma a s kým. Ale proč tolerovat, že má někdo potřebu svojí odlišnou orientaci demonstrovat na pochodech a žvanit do nekonečna o své "jinakosti" v médiích? Proč mají tu potřebu se pořád "heterákům" zviditelňovat? Příště by si mohly vzpomenout ženské a udělat vložkový pochod, aby si všichni připomněli, že žena se liší od chlapa menstruací a je to normální

cz-franc
8. 8. 2011 • 11:49

Vzkaz pro Sidovského: Tato vaše deviace je stejná jako deviace těch co znásilňují malé děti,možná i horší!!! Do Koncentráku s váma!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.