Gábina Dvořáková ve svatebním: Bere si bohatého Malinu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gábina Dvořáková ve svatebním: Bere si bohatého Malinu?

K vdávání se ještě neschyluje. Gábina Dvořáková v Dubaji fotila novou kolekci šatů.
K vdávání se ještě neschyluje. Gábina Dvořáková v Dubaji fotila novou kolekci šatů. (Tereza Sabáčková)

Exmilenka Leoše Mareše Gábina Dvořáková (22) se vydala do exotické Dubaje a zjevně s sebou nezapomněla přibalit svatební šaty. Vdala se snad za svého bohatého přítele Jakuba Malinu (23)?

Kdepak, všichni obdivovatelé této Playmate můžou zůstat klidní. Gábina stále zůstává svobodná. V Dubaji, v luxusním hotelu Atlantis stojícím na největším uměle vybudovaném ostrově na světě ve tvaru palmy, sexy kráska fotila novou kolekci šatů módní návrhářky Terezy Sabáčkové, držitelky titulu Svatební šaty roku 2010.

V originálních šatech vzbuzovala česká playmate pozornost nejen mezi zahraničními hosty luxusního hotelu, ale také u místních Arabů. A zaujala natolik, že dostala nabídku fotit pro místní módní časopis.

„Ano, je to pravda, dostala jsem takovou nabídku, ale je to všechno zatím jen ve fázi vyjednávání, takže nechci nic prozrazovat,“ řekla Gábina, které se v Emirátech, kde si jí pečlivě na každém kroku hlídal i její přítel Jakub, velice líbilo.



Přečtěte si
urna
12. 7. 2011 • 11:46

presne tak.. az se ji vocas malina nabazi tak ji nezbyde nic jineho nez nahanet vocas bohatemupodnikateli z plesk diskuzi ta je voskliva jak bradavice. Divim se,ze se s ni nekdo otravuje.. hlavne neni treba ji v Dubaji hlidat je tam bezpecne a ona mezi moureninky zapada vypada jako jedna z nich

dzery
12. 7. 2011 • 07:55

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.