Karlovy Vary 2011: Žhavá por(n)otkyně, Bartoškův úlet i Klausova milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Karlovy Vary 2011: Žhavá por(n)otkyně, Bartoškův úlet i Klausova milenka!

NEJžhavější polibek  Bývalý lamač ženských srdcí a dnes prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška (64) dokázal, že jako milenec ještě rozhodně nepatří do starého železa. Alespoň to tak vypadalo, když se doslova »zakousl« do smyslných rtíků Kláry Issové (32). Stalo se tak na oslavě narozenin Bartoškova syna Janka na koncertě skupiny Nightwork.
NEJžhavější polibek Bývalý lamač ženských srdcí a dnes prezident karlovarského festivalu Jiří Bartoška (64) dokázal, že jako milenec ještě rozhodně nepatří do starého železa. Alespoň to tak vypadalo, když se doslova »zakousl« do smyslných rtíků Kláry Issové (32). Stalo se tak na oslavě narozenin Bartoškova syna Janka na koncertě skupiny Nightwork. (Foto www.hermina.cz, Bohemia sekt)

Karlovarský festival by s trochou nadsázky mohl být označený jako slet českých celebrit. V duchu hesla »Kdo není vidět, jako by nebyl« se v době jeho konání snaží ukázat každý, kdo chce ve světě filmu něco dokázat nebo už dokázal a nechce, aby se na něj zapomnělo.

A na chumel filmových hvězd se nabalují modelky, politici i podnikatelé. Vše dohromady to pak vytvoří podivnou směsici, které zpravidla říkáme »smetánka«. Čím se letos zapsaly celebrity i pseudocelebrity do dějin festivalu?

Podívejte se v galerii na 10 NEJ letošního ročníku. Nechybí NEJžhavější polibek, NEJvětší dekolt ani NEJkrásnější pár!

 

 

Kdo? Kde? S kým?

Herec Pavel Liška musí točit se svou nevěrnou ženou. A jde mu to lépe, než čekal. V pátek večer vznikly na festivalu první záběry nového filmu Jana Budaře a Tomáše Matonohy s netradičním názvem Polski film. A hned v první scéně se komik hádá se svou ženou Kristýnou Liška Bokovou. Z posledních měsíců mají určitě natrénováno, vždyť v rodinném životě jim to právě neklape.

Moderátorka Halina Pawlowská a plavkyně Yvetta Hlaváčová tvoří na kolonádě opravdu legrační pár. „Jsme obě big,“ smála se Halina, která si se svou kolegyní vysloužila přezdívku dlouhá a široká. Dlouhonohá Hlaváčová se však těší velké oblibě v baru pro celebrity, kde prý jde z jedné náruče do druhé.

Herečka Zuzana Stivínová (na snímku vpravo) hledá na festivalu práci. S manželem totiž už nějaký ten pátek žije v New Yorku a tam jí zrovna pšenka nekvete. Hollywood se zatím bohužel neozval. „Živí mě manžel, já občas něco točím tady v Čechách,“ přiznala Zuzana.



Přečtěte si
marie.g
11. 7. 2011 • 10:42

když už se stalo, tak bych o tom mlčela.... tolerance asi není na msítě, když takovou Martinu Gavrielly Prima vyhodila za to, že před 20 roky nafotila v USA porno. Bartoška je sám pan Nevkus, shazuje se do maxima.....

bledulkafialka
11. 7. 2011 • 10:39

je trapárna a je o tom kdo se víc ožere a tom kdo ským :-/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.