Michaela Ochotská: Přiletěla vrtulníkem a zrušila svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Michaela Ochotská: Přiletěla vrtulníkem a zrušila svatbu!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha! – Marek Pátek)

Za pár měsíců to bude rok, co byla Michaela Ochotská (26) požádána o ruku slovenským přítelem Adrianem Pituchem.

Jenže ze svatby sešlo. „Svatba nebude,“ potvrdila deníku Aha! Ochotská, která na festival dorazila ve velkém stylu – soukromým vrtulníkem! Jenže místo přítele ji doprovázejí jen kamarádky.

„Přítel se už nevešel do vrtulníku, jsem ráda, že se tam vešly naše kufry a moje boty,“ smála se Michaela. „Já mám teď chaotický život, nechci se vdávat. Ještě to tak prostě necítím. Nechci být doma, vždyť mám úžasnou práci, ráda bych si dodělala doktorát. Svatba a děti teď nejsou v plánu. Chci to co nejvíc oddálit,“ svěřila se moderátorka.

A kde vzala vrtulník? „Bylo to překvapení od holek. Já se strašně bojím lítat, vždycky jsem na prášcích, když absolvuji nějakou dlouhou cestu. Ale vrtulníkem to bylo úžasné, letěli jsme z Prahy čtyřicet minut, vždy jsme si obkroužili nějaký zámek a pak se s námi pilot proletěl nad městem,“ rozplývala se Ochotská.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.