Hádka v přímém přenosu: Ruda z Ostravy versus Mareš! Předjel Ruda Leoše? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hádka v přímém přenosu: Ruda z Ostravy versus Mareš! Předjel Ruda Leoše?

Hvězdné duo Ruda a Leoš.
Hvězdné duo Ruda a Leoš. (Evropa 2)

Nedávno se na internetu objevilo video, kde známý šprýmař Ruda z Ostravy předjel Ferrari Leoše Mareše. Ten ale tvrdí, že on to nebyl a dnes si to oba pánové vyříkali v přímém přenosu na Frekvenci 1!

Když před měsícem a půl spustila Evropa 2 masivní soutěž o luxusní Ferrari, dalo se čekat, že se někdo chopí příležitosti celou akci parodovat. A bylo to právě sesterské rádio Frekvence 1, které do světa vypustilo kampaň s Rudou z Ostravy a jeho fichtlem. Dnes se oba pánové sešli na chodbě v rádiu a když Leoš přijal pozvání do vysílání Rudy z Ostravy, bylo jasné, že o zábavu nebude nouze.

Hned po zdvořilém úvodu se začali dohadovat o tom, kdo komu vlastně nápad na uskutečnění soutěže ukradl. Ruda zaútočil jako první:„Tys mě tu soutěž čorknul!“ Leoš Mareš pohotově odsmečoval: „Ne, tys to čorknul mě! To jsem vymyslel já před dvěma měsíci po cestě do Pardubic!“ Následně okomentovali Rudův legendární manévr, při kterém na fichtlu předjel ferrari. Leoš se ale k celé akci nehlásil:„Jestli jsem v tom Ferrari seděl a řídil jsem ho, tak jsem nebyl při plném vědomí!“ Jednotlivé vstupy oba pánové prokládali salvami smíchu, takže bylo jasné, že dnes v rádiu k žádné bitce nedojde.

A protože Ruda z Ostravy se nebojí zeptat na žádnou otázku, dozvěděli jsme se i to, co nikde jinde!



A co bude Leoš vyvádět teď? Uvidíte v Plzni na Ranní Show Live!

Evropa 2 chystá přepadovku Plzně!

Už tento pátek 24.6 přijede Evropa 2 se svou fenomenální roadshow Ranní Show Live do Plzně. Hvězdy Evropy 2, jedinečná kapela Nightwork, unikátní laserová show = party až do svítání.

Plzeň je pro celý tým rádia Evropa 2 tradičně jednou z nejoblíbenějších destinací. Leoš Mareš, Lucie Šilhánová a Patrik Hezucký z Ranní show a DJ´s Pavel Cejnar a Ondra Vodný finišují přípravy na poslední předprázdninovou páteční noc, kterou chtějí věnovat svým plzeňským fanouškům. Největší západočeskou metropoli čeká nálož v podobě hodinového koncertu kapely Nightwork, mixu nejlepší hudby Evropy 2 a dechberoucí laserové show.

Návštěvníci akce budou mít poslední možnost vidět v exkluzivní expozici „soutěžní“ Ferrari 360 Modena Leoše Mareše, se kterým se může kdokoliv z nich vyfotit,.

Páteční noc s Evropou 2 v Plzni, to je maXXimum zábavy!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.