Zmlácená Mirka Čejková (48): NOSÍ KRUNÝŘ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Zmlácená Mirka Čejková (48): NOSÍ KRUNÝŘ!

Moderátorka Mirka Čejková přijíždí domů s dětmi a její krk »zdobí« límec...
Moderátorka Mirka Čejková přijíždí domů s dětmi a její krk »zdobí« límec... (Aha! – Marek Pátek)

Ona: »Manželství s Vítem byla chyba! Dluží mi statisíce!« On: »Jenom lže! Vše si vymyslela! Chce se mi pomstít!«

Bývalá moderátorka Mirka Čejková (48) po údajném napadení manželem Markem Vítem (40) nosí na krku límec! „Řekla – když podáš žádost o rozvod, zničím tě!“ tvrdí Vít a dál odmítá, že by na ni kdy vztáhl ruku.

Čejková ale využila zákonných prostředků a nechala manžela vykázat ze společného obydlí, navíc se k ní nesmí ani přiblížit. Poslední výjimkou byl včerejšek, kdy si Vít za asistence policie přijel vyzvednout své osobní věci.

Na dramatický odchod Víta za asistence policie se podívejte do naší exkluzivní fotogalerie:

Okolnosti rozvodu Víta a Čejkové začínají v mnohém připomínat tahanice známé z hollywoodských kasovních trháků. Bývalá hvězda televizní obrazovky jej obvinila z napadení, vymínila si policejní zákaz kontaktu a přispěchala s údajnými dluhy.

„Mé rodině dluží statisíce. Měl je vrátit do konce května, to ale neudělal,“ řekla deníku Aha! Čejková. „Deset let jsem mu věřila, pomáhala mu, ale byla to chyba. Až nyní jsem si to přiznala,“ posteskla si s tím, že k napadení nemůže nic říct kvůli probíhajícímu vyšetřování. Včera ji v jejím horoměřickém domě navštívil právník, ven Čejková nevychází bez ochranného límce.

Její manžel vidí samozřejmě celou věc úplně opačně. „Rozvod jsem chtěl já, odcizili jsme se, už jsem s ní nechtěl žít. Jenže ona na mě začala křičet, že mě zničí, podobně jako to udělala Čejkovi,“ tvrdí Vít.

„Nic jí ani její rodině nedlužím. Ale čekal jsem, že s něčím takovým přijde. Vyčetla mi, že za mnou jezdila do vězení, že mi děti říkají tati... Navíc se k ní nesmím přiblížit,“ dodal fotbalový manažer, který do března 2009 seděl ve vězení za zpronevěru.



Přečtěte si
solochov
17. 6. 2011 • 12:34

S tou nenasytnou hysterkou asi taky není jednoduché žít. Nikdy se kolem ní davy ctitelů nehemžily, dnes už není ani hezká a když promluví, její názory jsou ubohé.

solochov
17. 6. 2011 • 12:33

umíš napsat ještě něco jiného???? chudáčku....

winterfreshka
16. 6. 2011 • 21:44

Kachní žaludek na takového otlemeného,zvrhlého vepře

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.