Dcera Anny Šiškové Dorota Nvotová: Podřezala si žíly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera Anny Šiškové Dorota Nvotová: Podřezala si žíly!

Dorota Nvotová má za sebou tragickou minulost
Dorota Nvotová má za sebou tragickou minulost (Josef Mašek)

Slovenská zpěvačka a herečka Dorota Notová (28) v těžkém životním období sáhla k radikálnímu řešení a pokusila se o sebevraždu!

Na svůj tragický zážitek, který se odehrála před 11 lety krátce po smrti jejího otce Jara Filipa († 51), zavzpomínala v autobiografické knize Fulmaya, kde otevřeně vylíčila své zážitky.

Na antidepresivech byla dcera herečky Anny Šiškové závislá od 16 let. K tomu se přidala anorexie a Dorota skončila na dětské psychiatrii. „Rvali do mě všechno – antidepresiva, neuroleptika, hypnotika, někdy všechno naráz. Když jsem odcházela, nevěděla jsem, jak se jmenuju a byla jsem úplně mimo,“ napsala ve své osobní zpovědi.

„Krátce po otcově smrti jsme si vzala discmena a pouštěla jsem si v lese jeho Za dědinou. Najednou mi »jeblo« a podřezala jsem si žíly,“ vylíčila svou nepříjemnou zkušenost.

Podle serveru Čas.sk si Nvotová při psaní pořádně poplakala, když si zpětně prožila bolestivé momenty: „Byla to taková soukromá psychoterapie.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.