Arogantní Habera: Adamcovi ani nezatleskal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Arogantní Habera: Adamcovi ani nezatleskal!

Haberu doprovodila na párty manželka Daniela Peštová.
Haberu doprovodila na párty manželka Daniela Peštová. (Aha! – Marek Pátek)

Porotce SuperStar Paľo Habera (49) je sice vynikající muzikant, jeho arogantní chování ale snese málokdo. Během nedělního finále soutěže se Habera předvedl hned několikrát.

Hned v úvodu show odhodil kostymérnou připravené sako a do vysílání si postěžoval, že »v téhle sauně nehodlá zdechnout«! Při korunování generála Hvězdné pěchoty pak Paľo nevydržel sledovat živé vystoupení »exotů« na pódiu, regulérně se sebral a odešel ze svého porotcovského místa do zákulisí.

„To jste nemusel...,“ řekl mu na následné afterpárty káravým hlasem generální ředitel Novy Jan Andruško.

„Takové s*ačky poslouchat nebudu!“ odbyl ho slovenský zpěvák. Vrcholem všeho pak bylo, že jako jediný z poroty nezatleskal vítězi soutěže Adamcovi! Jako kdyby nemohl skousnout, že nevyhrála Gunčíková, kterou nepokrytě protežoval...



Přečtěte si
navimisha
8. 6. 2011 • 08:49

To je člověk, který se neumí smířit s tím, když nejsou věci podle něj, podle jeho představ...ou to bolí, když vypadám jako hlupák...a minulý rok ho z něj udělal Šmajda. Téměř po celou dobu soutěže ho připravoval jeden uznávaný hlas.pedagog, s kterým má Habera problém...Habera z něj dělal outsidera, tento člověk naopak tvrdí, že je to velký talent...prostě Habera uznává jenom průměrné typy zpěváků jako je Lacho a když vidí možnou konkurenci, tak ji sráží Adamcovi výhru přeju, v budoucnost ve světě hudby už méně věřím, že udělá díru do světa.

dorota100
7. 6. 2011 • 23:20

uz mi to aj chybalo, ze tohto roku sa nic podobne nestalo.. pali vzdy vie, ako vyviest ludi z omylu, ze sa unormarnil.. ma troska vie iq ako rytmus, tak to dokaze dlhsie maskovat...

spajka
7. 6. 2011 • 20:40

je buď vrozená nebo získaná.Na Haberu se nevztahuje ani jedna varianta.Ale ono ti nedorostlí lidi musí aspoň nějak převyšovat.....je to namyšlený blb.A jeho písničky,ty jsou už taky za zenitem.Nic nového.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.