Verešová spřádá plány: Změní se mi život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Verešová spřádá plány: Změní se mi život!

Jedna z odvážnějších fotografi í v novém kalendáři.
Jedna z odvážnějších fotografi í v novém kalendáři.

Na spadnutí je oficiální odhalení nového kalendáře, v němž pózuje modelka a bývalá milenka hokejisty Jaromíra Jágra Andrea Verešová (26) »nahoře bez« a jen v kalhotkách. „Focení bylo moc příjemné, ani jsem se nestyděla,“ svěřila se krásná Andrea.


Kliknutím zvětšeteSnímky Andrea fotila v kuchyni. Šest fotografií od světově proslulého fotografa Roberta Vana můžete za pár týdnů zhlédnout v kalendáři designové společnosti Stopka na příští rok. „Stylingu se ujala úžasná Džamila Nováková a vizážista Zdeněk Fencl,“ svěřila se nedělnímu Aha! Andrea.

Focení proběhlo v srpnu v prostorách pražského showroomu společnosti Stopka, od které si také Andrea vybavila nový byt. Je to jeden z hlavních plánů modelky, která si v současné době prodloužila studium na právnické fakultě. Kliknutím zvětšete„Dala jsem si dvě předsevzetí. Do roka bych chtěla zvládnout státnice na fakultě a pak bych se taky ráda přestěhovala do nového bytu v blízkosti centra Prahy. Ten mi zařizuje pan Stopka se svým týmem.“ A ještě o jednom plánu se proslýchá. Ráda by se vdala za nového přítele, bohatého právníka Daniela Volopicha.


Autor: Nikola Poselová
Foto: Robert Vano, Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.