Rytmus útočí: Ostrá reakce na jeho parodii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Rytmus útočí: Ostrá reakce na jeho parodii!

Z Rytmuse si nikdo srandu dělat nebude...
Z Rytmuse si nikdo srandu dělat nebude... (Marek Pátek)

VIDEO Když se Kazma ve své one man show pustil do rappera Rytmuse (34), bylo jasné, že jeho drsná reakce na sebe nenechá dlouho čekat…

Rytmuse parodující spot, v němž se chvástá jak utrácel za nesmyslné věci, jež zdobí jeho oblíbené značky, pořádně rozčílil. Vydal se proto do značkového obchodu s botami a natočil video, v němž se chlubí, že už vlastní kompletní kolekci Gucci.

A proč to vlastně Rytmus dělá? „Aby ti ko*oti vy**baní, co mají nervy na takové videa, měli ještě větší nervy!“ vysvětluje rapper význam svého videa.

Podívejte se na spor Kazma vs. Rytmus!



Přečtěte si
destrruct
30. 5. 2011 • 11:34

A to Kazma je co? Viděl jsem to poprvý a bylo to hodně slabý. Když už parodie, tak aspoň pořádná nebo vtipná. Rytmus má tyhle nuly na háku, on má peníze, oni ne. Divím se, že vůbec na to amatérské video z Youtube od nějaké Kazmy reaguje.

perr
24. 5. 2011 • 11:35

- jeho kariéra na Slovensku, kterou tak zveličuje, je naprosto směšná... to snad můžou žrát opravdu jen vidláci z Petržalky. Nafouknutá bublina, nic víc. Viděl bych ho spíš někde v autobazaru kšeftovat s kradenýma autama, než na jevišti... podle mě se v Superstar odhalil tak, že mu to v další kariéře ublíží, lidi nemají takový namyšlený naboby rádi... horší, než komplexy, je falešný sebevědomí...

jesenius25
24. 5. 2011 • 08:45

ubohost ,kterou tento hoch predvadi je neskutecna ,kdyby lyl cernej tak nereknu ,ale je jak parodie na americky negry

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.