Děti slavných vylekali Piráti z Karibiku 4: Strachy ani nedutaly! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děti slavných vylekali Piráti z Karibiku 4: Strachy ani nedutaly!

Johnny Depp alias Jack Sparrow
Johnny Depp alias Jack Sparrow (Aha! – Marek Pátek)

Včera do českých kin premiérově zavítalo čtvrté pokračování Pirátů z Karibiku s podtitulem Na vlnách podivna, v němž coby pirát Jack Sparrow exceluje Johnny Depp (47).

Vybrané celebrity se svými ratolestmi ale tuto dobrodružnou podívanou mohly zhlédnout už ve středu v pražském kině IMAX a většina z nich strachy ani nedutala!

„Strašně moc jsem se bála, bylo to tak strašidelné! Viděla jsem všechny díly, ale tenhle byl nejděsivější,“ lapala po dechu dcera Lucie Zedníčkové (42) a Vítka Pokorného (38) Amélie (6).

A pozadu nezůstal ani syn zpěváka Kryštofa Michala (37) Eliáš (7).„Bylo to moc hezký, ale hodně jsem se lekal. Viděl jsem všechny díly a nejvíc se mi líbila Elizabeth Swann (Keira Knightley), ale ta tam teď nehrála,“ povzdychl si Eliáš, který si zvedal náladu tím, že po svém tátovi lezl jako filmová opička kapitána Sparrowa.

Šestiletý syn Pavla Lišky (40) Šimon je ale statečný a vůbec se děsivých scén nebál. „Mně se to moc líbilo, byla to i sranda,“ usmíval se Šimon, který přišel jen s tátou.

Společnost jim za nepřítomnou mámu Kristýnu Lišku Bokovou (29) dělal Tomáš Matonoha (40) s manželkou Lucií Benešovou (36), se synem Štěpánem (4) a Sárou (10), kterou si vzali do pěstounské péče.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.