Eddie Stoilow byli online: Nedostatek sexu? V kapele to docela frčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eddie Stoilow byli online: Nedostatek sexu? V kapele to docela frčí!

Fotografie
Fotografie (internal)

David Šmíd a Jan Žampa z nadějné kapely Eddie Stoilow byli hosty chatu na Ahaonline.cz Podívejte se, jak se vypořádali s dotazy, v nichž došlo na Jiřinu Bohdalovou, Madonnu i pozvánku na večeři...

Kluci z kapely Eddie Stoilow v chatu prozradili odkud pramení její název: "Jméno nám vymyslel náš věrný guru Bob Klepl... je to podle ztraceného balkánského kosmonauta."

Během chatu padl dotaz i na aktuální téma - narozeniny Jiřiny Bohdalové. A jak je David a Jan oslavili? "Po našem....ve vaně," zaznělo z jejich strany.

Všímavý čtenář si všiml toho, že singl Frozen nemají v repertoáru jen Eddie Stoilow, ale také Madonna. A jejich reakce? "Jednoznačně dobrej název!"

Kluci se nebránili ani intimním dotazům a na otázku "Máte dostatek sexu?" pohotově odpověděli: "V kapele to docela frčí!"

Během více než hodinového povídání se Eddie Stoilow od jedné fanynky dočkali dokonce i pozvánky na večeři, kterou bez váhání využili a objednali si grilování.

Odpovědi Davida Šmída a Jana Žampy si můžete přečíst v chatu, přiložené video nabízí jejich hit Frozen.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.