Vyřazený Martin Kurc: Hrozila mi AMPUTACE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyřazený Martin Kurc: Hrozila mi AMPUTACE!

Martin dostal k narozeninám dort se svou podobiznou, karikaturu a dva lístky na koncert Bryana Adamse v Praze! S kanadským rockerem mají podobný hlas.
Martin dostal k narozeninám dort se svou podobiznou, karikaturu a dva lístky na koncert Bryana Adamse v Praze! S kanadským rockerem mají podobný hlas. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Nehezký dárek k 20. narozeninám dostal nadějný zpěvák Martin Kurc: v pondělí společně s Alžbětou Kolečkářovou (19) vypadl z Česko Slovenské SuperStar!

Afterpárty po vyřazení si tak náležitě užil. Připaloval si jednu od druhé, popíjel a cpal se dorty, které dostal od televize Nova a klubu Hard Rock Café.

Do toho Martin deníku Aha! potvrdil vztah se Simonou Feckovou (22) a také prozradil, že málem přišel o nohu. „Hrozili mi amputací,“ šokuje.

Martin Kurc, kterého fanynky milují jak díky vzhledu, tak také pro hlas připomínající ze všeho nejvíc Bryana Adamse, si z vyřazení skutečně nic nedělal. Večírek si užil hlavně ve společnosti své nové přítelkyně.

„Můžu vám potvrdit, že jsem se Simčou Feckovou!“ vinul se k již dříve vyřazené finalistce z východoslovenských Košic. Ta i kvůli němu ukončila předchozí vztah, který trval dva roky! „Zatím je to super a snad nám to vydrží. Čas spolu trávíme hlavně v Praze – a asi tomu tak bude až do konce soutěže,“ řekl Kurc, který na svůj věk hodně kouří.

Přitom by si měl »dlouhej kouř« odpustit. Sám se totiž přiznal, že měl před lety velké zdravotní problémy. „Měl jsem špatnou srážlivost krve.

Do toho se přidala trombóza, ležel jsem měsíc v nemocnici a dokonce mi hrozila amputace nohy!“ přiznal brněnský hezounek. „Bylo to těžké období a jsem rád, že je to za mnou,“ dodal zpěvák, jenž už prý má nabídky natočit desku.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.