Zpěvačka naštvala církev, ta jí přeje: Hříšná Jessiko! Ať ti splasknou prsa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvačka naštvala církev, ta jí přeje: Hříšná Jessiko! Ať ti splasknou prsa

Jessica Simpson
Jessica Simpson  (: archiv)

Americká sexy herečka a zpěvačka Jessica Simpson (26) a její mladší, méně známá sestra Ashlee (21), která se snaží jít v sestřiných stopách, rozžhavily církev v Texasu doběla. V klipech prý zpěvačky předvádějí ty nejhanbatější možné sexuální pózy. A to jen kvůli kasovnímu úspěchu!

„Vy necudy, nic vám není svaté! Jde vám pouze o sex! Využíváte hříchu, abyste lépe prodaly svou hudbu!“ rozčiluje se církevní hodnostář, reverend Bob Harrington, který sestry viní z toho, že vyměnily boží milost za smilstvo.

Pro obě hříšnice už rozčilený duchovní vymyslel také odpovídající, krutý trest: „Vaše prsa vám splasknou a poklesnou, vaše tváře se scvrknou, vypadají vám všechny zuby a stanou se z vás duté schránky,“ hřímal duchovní, který ve svém kázání uvedl obě sestry jako nejčernější ovce Ameriky. Obul se i do otce obou krásek, který je baptistou. Vyčinil mu za to, že ze svých dcer vychoval po sexu a penězích prahnoucí harpyje.

Jessica si ale z jeho slov příliš těžkou hlavu nedělá. Na své sexy křivky je totiž náležitě pyšná. „Ať si říká kdo chce, co chce, já vím, že mám prostě nádherná prsa. Jsou úplně dokonalá. Ve škole jsem je měla ze všech holek největší, tehdy jsem se za ně styděla. Dnes je to naopak. Patří k mým největším pokladům. Tak proč je cudně skrývat a hrát si na Matku Terezu?“

24.9.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.