Suchánek si psal deníček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Suchánek si psal deníček

Dušan Salfi cký (uprostřed) se náramně bavil s Michalem Suchánkem i jeho dcerou.
Dušan Salfi cký (uprostřed) se náramně bavil s Michalem Suchánkem i jeho dcerou. (Aha!: Alexandr MALACHOVSKÝ)

PRAHA – Michal Suchánek (41) se přiznal, že si jako malý kluk psal deník. „Bylo mi asi dvanáct let, když jsem si psal deníček. Vydržel jsem to ale jen dva dny,“ smál se Suchánek v klubu Solidní nejistota. A teď je z něj spisovatel! Spolu s Richardem Genzerem (39) v »Solidce« pokřtili svou první knížku s názvem Chytrost nejsou žádné žerty.

Kmotrem se stal hokejista Dušan Salfický a v knížce nechybí ani ukázky se »Suchošova« tehdejšího deníčku.

„Knihu jsem poskládal z věcí, které jsou staré i patnáct let. Jsou tam příběhy z léta, například z mé dovolené v Bulharsku s rodiči, či různé pohádky, co jsme s Geňou napsali a nikde nečetli. Našel jsem i různé staré deníčky. Vše je psané podle pravdy, ale trošku jsme to nafoukli,“ prozradil deníku Aha! o knize její autor Michal Suchánek, který ji psal sám několik měsíců bez kolegy Genzera.

Ten se přiznal, že si ji ještě ani nestihl přečíst, přesto je uvedený jako spoluautor. „Četl jsem v životě jen jednu knížku a tohle bude druhá. Když si ji někdo koupí a nebude se mu líbit, může si z ní udělat ohrádku. Tak jsem to dělal já,“ smál se Genzer, který spolu se Suchánkem a Veronikou Žilkovou pracují na pořadu Tele Tele a připravují i muzikál. „Bude hodně legrační, chceme muzikál i sami režírovat, abychom nikomu nedávali ani korunu. Ještě nám chybí padesát stran. Hotový by měl být snad už příští rok,“ řekl Genzer, který právě zkouší se svou ženou Lindou Finkovou roli boha v muzikálu Kleopatra.

V květnu stihli i dovolenou na ostrově Sardinie. „Moře nesnáším, protože je slané a smrdí. Také nemusím všechna ta zvířátka, která v něm žijí. Jak není voda cítit chlórem, tak do ní nevlezu,“ dodal Genzer, který si letošní dovolenou užil jen u hotelového bazénu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.