Tajemství Piňáka ze SuperStar: Rodiče ho adoptovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství Piňáka ze SuperStar: Rodiče ho adoptovali!

Matej Piňák vyrůstal s adoptivními rodiči.
Matej Piňák vyrůstal s adoptivními rodiči. (Facebook)

Finalista ČeskoSlovenské Superstar Matej Piňák (25) diváky nedojímá pouze svým hlasem, ale také smutným životním příběhem. Když jej vlastní matka odložila, ujali se ho adoptivní rodiče.

Piňák, jehož zpěv ohromil dokonce i operního pěvce Petra Dvorského, se však k minulosti nechce vracet a je se svým osudem smířen. „Mám nejlepší rodiče na světě. Všichni lidi na Zemi jsou jedna velká rodina. Kdo je čí není podstatné. To, co pro mě udělali moji rodiče, nedokážu za celý život udělat ani pro svoje vnuky,“ řekl zpěvák z Hlohovce serveru Cas.sk  

Svým adoptivním rodičům vděčí za to, že nevyrůstal v dětském domově a vypracoval se až do televizní soutěže. „Nechceme to tajit ani rozebírat, údaje v rodném listě nejsou podstatné,“ říká Matejův adoptivní otec Dušan Piňák (59). A není divu, že i pro něj jsou vzpomínky bolestivé. Adopce Mateje totiž byla velmi komplikovaná a skutečnou pravdu o jeho minulosti si chce jeho nová rodina nechat jen pro sebe.

Matej Piňák si v Superstar troufnul i na Michaela Jacksona



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.