Milenky Mareše: Dvořáková se Svobodovou řádily ve vířivce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Milenky Mareše: Dvořáková se Svobodovou řádily ve vířivce

Krásky si užívaly luxus ve vířivce.
Krásky si užívaly luxus ve vířivce. (Aha! – Daniel Černovský)

Leoši, tvoje milenky skončily v jedné vířivce! Bývala partnerka Gábina Dvořáková (22) a současná přítelkyně Hana Svobodová (22) včera řádily v luxusní vířivce, zavěšené patnáct metrů nad zemí.

Staly se součástí oživlého bigboardu nad pražskou magistrálou.

Kdo by si však myslel, že si ty dvě kvůli Leošovi vyškrábou oči, plete se! Jako by se ve vaně sešly nejlepší kamarádky, jež dávaly celému okolí na odiv své ladné křivky. „S Gabčou rozhodně žádný problém nemám, je to milá holka. Klidně spolu pokecáme i v baru, když se potkáme. Spíš mi dělala problém ta obrovská výška, ve které jsme se musely koupat,“ prozradila partnerka Mareše Hanka a vyvrátila pomluvy o nenávisti obou krásek.

Její tvrzení potvrdila i Dvořáková, která již rok randí s milionářským synkem Jakubem Malinou (24). „Hanku jsem moc ráda viděla. Beru ji jako modelku, se kterou pracuji. Přijde mi velice sympatická,“ chválila Svobodovou Dvořáková.



Přečtěte si
hejhej
16. 3. 2011 • 16:37

Aha i Blesk se specializuje na promiskuitní nuly. Nic neumějí,nic nedokázaly,nejlépe jim jde bohatým chlapům roztahovat nohy.

schitu
16. 3. 2011 • 15:08

než druhá.A za tohle bych nechala někoho zavřít.To ať si předvádějí na těch jejich párty atd..,ale tohle je snad docela silný kafe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.