Jágrova milenka Inna: Hádky? Ano! Rozchod? Ne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jágrova milenka Inna: Hádky? Ano! Rozchod? Ne!

Nový (tmavý) přeliv dovoluje  Puhajkové zahrát si třeba i na gejšu.
Nový (tmavý) přeliv dovoluje Puhajkové zahrát si třeba i na gejšu. (ID Media)

V hokeji se mu daří báječně; Jaromír Jágr (39) s týmem Omsku exceluje v ruské lize. Jenže doma mu to prý pořádně skřípe!

Spekulace o rozchodu s modelkou Innou Puhajkovou (24) se Českem prohnaly jako vichřice. Až nyní ale deník Aha! přináší exkluzivní informace o tom, jak to vlastně bylo. Drobné potyčky a hádky milenci ustáli! „Nerozešli jsme se,“ vzkázala všem pochybovačům Puhajková.

Z několika zdrojů se vyrojily informace o tom, že Inna utekla z Ruska zpět do Čech, což se nakonec i potvrdilo. Inna je momentálně v Praze, o víkendu si dokonce odskočila na Davis Cup do Ostravy. Jenže vypadala velmi spokojeně, žádné známky rozchodu na ní nebyly patrné.

„Samozřejmě jsem se hádali, tak jako v každém vztahu někdy přijde krize. A je na obou, aby ji ustáli,“ popsala nedávné těžkosti Inna Puhajková svým nejbližším. Veřejně však o rozepřích se svým movitým partnerem mluvit nemíní.

„Inna nemá potřebu někomu něco vysvětlovat. A už vůbec se nechce vyjadřovat k rozchodu, který se nikdy nekonal,“ řekl nám zdroj z jejího okolí.

Jak šel čas s... Jardou a Innou

Červenec 2006
Poprvé přistiženi! Fotoreportéři deníku Aha! tehdy 34letého hokejistu s 20letou držitelkou titulu iMiss Innou Puhajkovou přistihli na motokárové dráze v Broumově, odkud ona pochází. „Jsme spolu dva měsíce a je nám krásně,“ řekl Jágr.

Srpen 2006
Jejich první oficiální výlet do společnosti. Na slavnostním vyhlášení Zlaté hokejky v Karlových Varech byl kolem Inny pořádný poprask. A nejen proto, že nechtěně ukázala sněhobílé kalhotky pod černými šatičkami. „Nechte ji ještě být! Copak nevidíte, jak je celá vyplašená?!“ hájil Jágr srdnatě svou novou lásku. „Vyhlašuju několikametrovou  ochrannou zónu. Rozhovory s ní jedině přes mou mrtvolu!“

Březen 2007
Vdala se Jágrova »ex« Andrea Verešová a hned se rozjely spekulace, že do toho v létě praští i on! Mluvilo se o svatbě v K. Varech, v pravoslavném kostele. Byl to ovšem planý poplach. „Já se žením? Vážně? Kdy a kam mám přijet? Nerad bych to zmeškal...“ zlehčoval to Jágr.

Únor 2011
Pro změnu se mluví o konci jejich vztahu, v němž dosud nedošlo ani na svatbu ani na potomstvo. Rozčilená Inna údajně hodila po Jardovi v Rusku klíčky od BMW, které jí daroval, a naštvaně odletěla domů. Ani tato story ale ve finále nebude tak žhavá...

Přečtěte si
setug
10. 3. 2011 • 15:05

umí hrát hokej a pro ten i žije. Musí to být hodně těžké si s ním povídat o čemkoliv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.