Menzel ruku v ruce s nevěrnicí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Menzel ruku v ruce s nevěrnicí!

Mezi Olgou Menzelovou a jejím manželem Jiřím je vše v nejlepším pořádku. Už se zase vodí za ruce.
Mezi Olgou Menzelovou a jejím manželem Jiřím je vše v nejlepším pořádku. Už se zase vodí za ruce. (Aha! – Marek Pátek)

Režisér Jiří Menzel (72) má zpět ženu. Ani fakt, že ho těhotná Olga (32) opustila kvůli kolegovi Jaroslavu Brabcovi (56)...

S nímž počala dceru Annu Karolínu (2), mu nezabránil v tom, aby ji znovu přijal pod ochranná křídla. Manželé cukrovali na premiéře Hřebejkova filmu Nevinnost, kam dorazili ruku v ruce.

„Stýkají se spolu, vyjdou si ven, ale bydlí zatím odděleně. Co ale není, může brzo být. Jejich vztah je momentálně velmi přátelský,“ prozradil Aha! zdroj z Menzelova okolí.

Peripetie trvají od roku 2008, kdy se začalo spekulovat o Olinině nevěře s režisérem Brabcem, který se rozváděl s Veronikou Freimanovou. Netrvalo dlouho a Menzelová se začala zakulacovat. Přestože se nikdo ze vztahového propletence nechtěl vyjadřovat, bylo jasné, že dítě je Brabcovo. Menzelová to potvrdila později, když se s Brabcem rozešli. Vysvětlila to tím, že s Menzelem měli od začátku jasno, že budeli Olina chtít dítě, tatínka musí hledat jinde. Menzel, který zůstal Olininým manželem, však dcerku přijal prakticky za vlastní.

Přečtěte si
alenkaa
22. 1. 2011 • 10:44

prý vždy prohlašoval,že za celý svůj život nenašel ženu,která by ho byla hodna(tak jsem to slyšela).A na stará kolena ji našel.Ale je to jejich věc.Na druhou stranu je Menzel dost chytrý na to,že to měl hned přiznat,a nenechat se pak vláčet bulvárem jako starý jelen.

marmat
21. 1. 2011 • 20:08

Krásné, jak za tuto rodinku kopete, ale jen díky úctě lidí k panu Menzlovi se jeho klisničce, která se odstěhovala na Vyšehrad, nechala chudáka prohlašovat, jak je přesvědčen o její CTI a vystupovat pana BRABCE jako taťku se řvoucím miminem v pořadu ČT 1 - SAMA DOMA,neříká PRAVÝM JMÉNEM. Prožil si bez diskuze na starý kolena jeden čas opravdový očistec - SÍLA NÁBOJE tak pro Pomejeho, nebo Mareše !!!

yorika
21. 1. 2011 • 17:13

Nemá smysl propírat soukromí druhých, z mého pohledu je pan Manzel chlap, který opravdu miluje svou ženu, věřím tomu, že ne vše přestál s lehkým srdcem, bolest měl velkou a to kolikrát, ale pro lásku ke své ženě vše přestál. Ona nevěrnice není, musela jen udělat to co jí manžel nechtěl a nebo nemohl dát. Nikdy by se neměl nikdo odsuzovat a navíc pokud se neznají souvislosti v celé krizi...

marmat
21. 1. 2011 • 16:47

Monika Mesárošová ve vysokoškolském vydání.Úžasný životní TAH NA BRANKU včetně faulů

zaj-po
21. 1. 2011 • 16:15

mĚL RADĚJI ZŮSTAT SÁM A VĚNOVAT SE SVÉ CELOŽIVOTNÍ PRÁCI, VE KTERÉ JE SKVĚLÝ. ANI NEVÍM PROČ SE VLASTNĚ ŽENIL A KAM DAL ROZUM A OČI!!! JE MI HO OPRAVDU LÍTO A PŘEJI MU VŠE DOBRÉ. ZAJ-PO

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.