Shakira - Randí s fotbalistou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Shakira - Randí s fotbalistou!

Kolumbijská popová kráska prý fandí Barceloně.
Kolumbijská popová kráska prý fandí Barceloně. (EPA)

Kapitální úlovek! Pár dní poté, co se stoper fotbalistů Barcelony Gerard Piqué (23) dostal do nejlepší jedenáctky světa za uplynulý rok...

Vyšla najevo ještě větší pecka: hvězdná kolumbijská zpěvačka Shakira (33) kvůli němu po 11 letech utnula vztah se synem bývalého argentinského prezidenta!

Vztah s Antoniem de la Ruou (37) skřípal už od srpna. Nakonec s mužem, jež je zároveň jejím manažerem,  oznámila na své internetové stránce rozchod. „Hluboce jsme se milovali, ale s romantikou je konec. Teď už budeme jen pracovními partnery,“ napsala Shakira.

Místo v jejím srdci nezůstalo prázdné dlouho. Vyplnil jej urostlý Piqué (192 cm). Oba se poznali loni na jaře při natáčení klipu k písni »Waka, Waka«, oficiální hymny mistrovství světa v JAR, jejž se zúčastnila řada španělských hráčů. Jenže jen s Piquém nedlouho poté strávila plavovlasá kráska noc na hotelu na Ibize.

Shakira si také nedávno koupila za Barcelonou vilu. Oba se spolu často brouzdají pískem na tamních plážích. „Nejsme nic víc než přátelé,“ mlží Piqué. Marně, španělský tisk přinesl dlouhý seznam schůzek, na které spolu běžní kamarádi nechodí. Jak asi oslaví narozeniny, které mají oba shodou okolností 2. února?

Holka, pozor na něj! Je to vtipálek...

I když se v kabině Barcelony móda moc neřeší, takovou příležitost si vyhlášený šprýmař Piqué nemohl nechat ujít. Když v šatně zahlédl kotníkové sportovní boty s leopardím vzorem, vyfotil je a snímek umístil na sociální síť Twitter s kvízovou otázkou: Komu z hráčů Barcelony tyto boty patří? Jako nápovědu přidal pět jmen: Dani Alvés, Keita, Krkič, Mascherano, Villa. Přestože majitel žadonil, aby jeho identitu Piqué nezveřejnil, nakonec se stalo: David Villa! Na tyhle kecky opravdu nemá proč být hrdý... Napálí Piqué podobně i Shakiru?



Přečtěte si
ochman
11. 2. 2011 • 19:49

Shakira chodí s Piquém od května 2010

ochman
18. 1. 2011 • 21:36

...děkujeme za novinku-už jsou spolu skoro rok !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.