Miss Kateřina Stočesová: Je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Kateřina Stočesová: Je těhotná!

Kateřina Stočesová čeká prvního potomka.
Kateřina Stočesová čeká prvního potomka. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Modelka Kateřina Stočesová (31) bude maminkou!

Spolu s partnerem, synem módní návrhářky Věry Kocové Alešem Kocem čeká svoje první dítě, které by se známému páru mělo narodit v létě, informoval server Blesk.cz. Po nevydařeném manželství s podnikatelem Danem Bezouškou je tak blonďatá kráska konečně šťastná.

„Na svatbu rozhodně nepomýšlím, mám teď na práci důležitější věci,“ pochvaluje si Stočesová, která se svým partnerem dokonce podniká. V přízemí domu v pražské Krči, kde pár bydlí, společně otevřeli obchod s golfovým zbožím.

Partner Aleš Koc.

Přečtěte si
winterfreshka
11. 1. 2011 • 20:27

Jéje,žumpní plátek maže seč to jde.Však to máte za "pár" .

ivoadler
11. 1. 2011 • 15:07

Copak, copak, kytky už vázat nebude? Koukám, že zatím všechny její podnikatelské aktivity zkrachovaly. Nevěřím, že s prodejem golfových potřeb udělá díru do svět. Kdyby prodávala levný pivo, měla by větší šanci. To by ale nebylo tak nóbl. Když ony ty Missky mají podnikání jenom jako módní doplněk, vedle charity samozřejmě. Nejlepší kariéra pro profesionální krásku je dobře se vdát. To se jim ale moc nedaří. Že by jejich profesionalita nebyla taková, jak se nám snaží namluvit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.