ULICE: Uniklo ze scénáře! Vrací se mrtvý Vasil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

ULICE: Uniklo ze scénáře! Vrací se mrtvý Vasil!

 (TV Nova)

V ději nekonečného seriálu Ulice nastanou dramatické okamžiky! Na Nově totiž oživují mrtvé! Vrací se tak postava, která v seriálu před téměř dvěma lety zemřela!

Když zemře postava třeba v americkém seriálu, ne vždycky to musí znamenat konec práce dotyčného herce. Když Patrick Duffy alias Bobby v Dallasu zemřel, a po roce se rozhodl vrátit, vysvětlili scenáristé uplynulý děj tak, že se jednalo o pouhý zlý sen. Jinde se zase herci vracejí třeba v postavách dvojníků nebo identických dvojčat. Co se stane v Ulici, kam se vrací »mrtvý« Vasil Ševčenko v podání herce Roberta Jaškówa (41)?

„Novinář vyfotil nelegální přistěhovalce, jak načerno pracují na stavbě. Jeden z nich je však nápadně podobný zemřelému Vasilovi a jeho manželka Ingrid si myslí, že je to on, ačkoliv před rokem a půl identifikovala jeho tělo,“ prozradila deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

Jelikož se prý kdysi Vasil zapletl z ruskou mafií a začal s ní mít problémy, rozhodl se fingovat smrt. Tělo, které Ingrid před rokem a půl identifikovala, tedy nebylo jeho. Nešlo to ale poznat, protože mělo rozstřílený obličej.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.