Pamela Anderson (43) - V Playboyi pojedenácté! Poprvé ale za almužnu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pamela Anderson (43) - V Playboyi pojedenácté! Poprvé ale za almužnu...

Pamela Anderson nikdy neměla problém s nahotou. Proto si ji v Playboyi oblíbili.
Pamela Anderson nikdy neměla problém s nahotou. Proto si ji v Playboyi oblíbili. (Playboy)

Krásce z televizního seriálu Pobřežní hlídka Pamele Anderson je už 43 let, a proto se před několika měsíci zařekla, že pro pánský časopis Playboy se už nesvlékne. Jenže když dostala od Playboye nabídku, neváhala a v lednu ji na stáncích opět uvidíme na obálce populárního měsíčníku. Jenže tentokrát jde tak trochu o charitu!

Zatímco mladší modelky dostávají za focení pro Playboy až 10 milionů korun, Pamele nabídl vydavatel jen 500 000 korun. Což je trochu almužna, ale vnadná herečka přijala i tak a nechala peníze poslat jedné charitativní organizaci. „Jsou to moji skuteční hrdinové. Ta charita nakupuje vodní filtry a dodává je zdarma potřebným. Proto jsem požádala časopis, aby vypsal šek přímo na jejich organizaci,“ říká herečka.

O směšné částce si její konkurentky mohou myslet, co chtějí. Ale v jednom Pamelu sotva překonají: od roku 1989 jde o její jedenáctou sólo obálku amerického vydání Playboye, o tři další se musela podělit, například s kolegyněmi ze seriálu Pobřežní hlídka nebo hercem Danem Aykroydem. „Právě jsme dokončili focení a je to paráda, přesně jak sis přál, Hefe,“ napsala Pamela zakladateli Playboye Hugu Hefnerovi (84).

Její nejslavnější titulní strany

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.