Světlana Zárubová-Witowská z Primy - Chce ji oslovit Nova | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Světlana Zárubová-Witowská z Primy - Chce ji oslovit Nova

Světlana chce z Primy odejít. Zamíří na mateřskou, nebo na Novu?
Světlana chce z Primy odejít. Zamíří na mateřskou, nebo na Novu? (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Moderátorka Světlana ZárubováWitowská (37) nejspíše zamíří z Primy na Novu! Podle informací deníku Aha! ji nejsledovanější televize chce oslovit k jednáním.

Moderátorka Světlana Zárubová-Witowská (37) nejspíše zamíří z Primy na Novu! Podle informací deníku Aha! ji nejsledovanější televize chce oslovit k jednáním.

„Potřebujeme nové moderátory a ona by byla obrovský triumf. Vedení ji chce kontaktovat,“ řekl Aha! zdroj ze zpravodajství Novy.Háček je ale v tom, že Světlana je v jiném stavu. „Se Světlanou Zárubovou-Witowskou jsme o přestupu do redakce zpravodajství Nova nejednali,“ tvrdí deníku Aha! mluvčí televize Michaela Fričová.

Zároveň ale potvrzuje, že zpravodajství čekají velké změny a novinky. Nova bude od ledna vysílat Televizní noviny nejen v 17 a 19.30 hodin, ale i v pravé poledne a pozdě večer – a to současná sestava moderátorů nepokryje. Nově by se proto Zárubová, která je rozhádaná s Primou, hodila.

Světlana televizi po svatbě s podnikatelem Petrem Witowským požádala o volnější režim, v těchto dnech ale odmítla moderování VIP zpráv. Údajně chtěla stejné peníze jako za uvádění klasických zpráv.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.