Daniel Landa: Když jsem poznal Mirjam, byl jsem namol! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Daniel Landa: Když jsem poznal Mirjam, byl jsem namol!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvák, skladatel, herec... Nejen těmito přívlastky lze označit Daniela Landu (42), který byl v pondělí hostem chatu Ahaonline.cz. Prásknul na sebe například, jak se poznal s manželkou i kolik aut při natáčení svého nového a úspěšného filmu Tacho zničil. Přiznal se tak, že vlastněn jen oblboval, když tvrdil, že se žádnému autu nic nestalo.

..

Čtenáři Ahaonline.cz bombardovali Daniela Landu všetečnými otázkami na jeho politické názory, koncerty, soukromí a hlavně na jeho nový film Tacho. Jeden z chatujících čtenářů se ptal, jak je možné, že je ve filmu záběr na úplně zdemolované auto, když Daniel prohlásil, že žádný vůz v průběhu natáčení filmu nepřišel k úhoně. „Hmm... tohle jedno jsme zbořili. Byl to starej mitsák automat, namaskovanej...,” přiznal.

Řeč padla ale i na Landovu manželku Mirjam. „Potkal jsem ji na Střeleckém ostrově, studovala FAMU a já byl úplně namol…“ prozradil, jak probíhaly začátky dosud harmonického vztahu. Dokonce všem fanouškům Thai Boxu vzkázal, že se k této bojové disciplíně vrátí. Od rány do hlavy na rally Šumava jsem se s nikým neštípal, ale už by to mělo být v pořádku, premiéra je taky za náma, tak už se těším jak malej kluk až to zase začně lítat,“ napsal.

Záznam chatu si můžete přečíst ZDE.

ČTĚTE TAKÉ

Daniel Landa: Nenávidím »švejkovství«! O závodění, Martinu Kolocovi, rvačce s opilcem…

Manželka Daniela Landy po premiéře filmu Tacho - Na Lounovou nežárlí

Olga Lounová neví, co na sebe: Poraďte jí!

Zpěvák Daniel Landa - Obviněn ze žhářství!

Dan Landa: Koncert mu překazil raketový útok!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.