Největší životní kotrmelec Paris Hilton (29) - Ona je těhotná!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Největší životní kotrmelec Paris Hilton (29) - Ona je těhotná!?

Foto jako důkaz. Těhotenské bříško Paris nelze přehlédnout. Na snímku je s přítelem Cyem Waitsem.
Foto jako důkaz. Těhotenské bříško Paris nelze přehlédnout. Na snímku je s přítelem Cyem Waitsem. (Profimedia.cz)

Skandalistku Paris Hilton (29) si jako zodpovědnou maminu dovede představit asi jen velký fantasta. Jenže matce přírodě neporučíš! Při procházce s přítelem načapali fotografové Paris s těhotenským bříškem nenápadně se rýsujícím zpod volnějšího trika!

Z promiskuitní divošky mámou od dětí snadno a rychle. Známá blondýna už zřejmě zaplatila zápisné takového či nějakého podobného rychlokurzu. Jen opravdu velké fanoušky Paris Hilton skutečnost, že je jejich idol zřejmě v očekávání, zas tak příliš nezaskočí.

Před dvěma lety se totiž hvězdička nechala slyšet, že by s přítelem chtěla mít tři až čtyři děti nejlépe už do dvou let. „Už se těším na roli manželky a matky,“ řekla tehdy s naprosto vážnou tváří. Od té doby tehdejšího přítele, hudebníka Benjiho Maddena (31), nahradilo mnoho dalších mužů. Tím posledním, na kterého připadl »Černý Petr« v podobě otcovství, se stal současný Parisin přítel Cy Waits.

Paris, která svého partnera, jenž je zároveň spolumajitelem několika nočních klubů v Las Vegas i Hollywoodu, potkala příznačně na večírku, by ale měla výrazně ubrat plyn a minimálně na rok se zříci alkoholu i drog.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.