Finále Česko Slovensko má talent: Švihák Hašek a »chatař« Pohlreich! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Finále Česko Slovensko má talent: Švihák Hašek a »chatař« Pohlreich!

Hašek neměl na přípravu ani minutu času, přesto vypadal skvěle.
Hašek neměl na přípravu ani minutu času, přesto vypadal skvěle. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, TV Prima)

Včerejší finále soutěže Česko Slovensko má talent si nenechala ujít řada celebrit. Kuchařský »kat« Zdeněk Pohlreich (53) ale jako hvězda rozhodně nevypadal. Přišel ve vytahaném svetru a špinavých teniskách, jako by utekl od opékání buřtů, které ostatně předvedli živě i moderátoři večera přímo na pódiu. To hokejista Dominik Hašek (45), který dostal od svého klubu »opušťák« na poslední chvíli, vedle něj vypadal jako švihák lázeňský!

Zdeněk Pohlreich je známý tím, že se s ničím nepáře. A hlavu si zjevně neláme ani s módou. Jakpak k tomu pasuje jeho heslo »Jídlo by nemělo jen chutnat a vonět, mělo by i nějak vypadat,« které tak často předhazuje svým žákům? V televizi je k vidění v kuchařském mundúru, na tom není co zkazit.

Ale dle fotografie lze soudit, že se mu v soukromí vzhled vymkl z rukou, ani oholit se jaksi na finálový večer nestihl. Doufejme, že alespoň s tou vůní to bylo v pohodě.

Oproti němu »dominátor« Hašek opět nezklamal a přítomné ženy se měly nač dívat. Stačilo přitom málo a slavný gólman by v sále chyběl. „Klub mě pustil na poslední chvíli, takže jsem ani nevěděl, co bude Dominika zpívat,“ řekl Aha! včera Hašek, který si kvůli podpoře své dcery Dominiky (15) užil opravdu divokou cestu.

„Letadlo z Moskvy do Vídně jsem stihl jen tak tak. Z Vídně mě kamarád autem odvezl do Brna. Byl to frmol, ale za Dominikou jsem dorazil necelou hodinu před přenosem,“ oddychl si pyšný otec Hašek, pro kterého, přestože Dominika nevyhrála, je a bude vítězkou.

„Jsem na ni i tak moc hrdý. Dostala se opravdu daleko a to je úspěch. Je skvělá zpěvačka,“ řekl Hašek. A jeho dcera znovu zopakovala, co pro ni bylo důležitější než vítězství: „Chtěla jsem tátovi dokázat, že umím zpívat.“ Po finále se nicméně slavný gólman v Brně dlouho nezdržel, protože už dnes hraje v Rusku další zápas za svůj klub Spartak Moskva.

Vítěz soutěže: DAE MEN

Tohle získal vítěz

  • 100 000 eur (zhruba 2,5 milionu korun)
  • Postup do celosvětového finále soutěže Got Talent.
  • Angažmá v Las Vegas, tedy v samém srdci zábavního průmyslu.

To Pohlreich si spletl finále talentů s opékáním klobás.

Dominika Hašková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.