VIDEO Wesley Snipes u soudu: Tři roky natvrdo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Wesley Snipes u soudu: Tři roky natvrdo!

Wesley Snipes
Wesley Snipes (ara, video YouTube.com)

Před páry dny jste ho mohli vidět v televizi v jedné z jeho nejlepší roli ve filmu Sniper. Teď si zvykejte na záběr s Wesley Snipesem (48), kde bude oblečený v typickém oranžovém mundůru vězně. Za daňové podvody totiž vyfasoval 3 roky vězení!

Soud opět potvrdil, že herec Wesley Snipes si bude muset odsedět tři roky za mřížemi pro daňové úniky. Federální soudce Terrell Hodges totiž zamítl jeho žádost na nový soudní proces. „Obžalovaný Snipes měl férový proces. Přišel čas, aby byl vykonán rozsudek,“ uvedl.

Zatím není jasné, kdy a do které věznice hvězda trilogie Blade nastoupí. Jeho advokát Daniel Meachum však ještě před vynesením verdiktu uvedl, že pokud nový proces neschválí, odvolá se. „Wesley je velmi zklamán, ale stále je silný a snaží se myslet pozitivně,“ uvedl právník.

Soud v roce 2008 Snipes odsoudil na tři roky, protože od roku 1999 do roku 2001 nepodal daňové přiznání. Wesley Snipes si od roku 1999 vydělal více než 38 milionů dolarů (760 milionů korun), ale zaplatil z nich jen malé nebo žádné daně. Vyhnul se zaplacení daní z příjmu ve výši více než 15 milionů dolarů (skoro 300 milionů korun).

Hvězda snímků Přepadení ve vzduchu (1992) nebo Láska na jednu noc (1997) se proti rozsudku odvolala. Odvolací soud však trest z roku 2008 po dvou letech potvrdil.

Teď už mu zbývá jen Nejvyšší soud. Že by se oranžovému mundůru vyhnul, však věří už jen snad on sám.

Snipes na cestě k soudu:

Čtěte také:

Češka Eva Zubíčková: můj sex s Wesleyem Snipesem!

Americká věznice bude mít brzo další VIP přírůstek: Wesley Snipes jde na tři roky za mříže!

Akční hvězda Wesley Snipes: Honí ho policie!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.