Dana Batulková (52) úplně nahá: Šíleně jsem se styděla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dana Batulková (52) úplně nahá: Šíleně jsem se styděla!

Dana Batulková se kvůli propagaci nové hry svlékla donaha.
Dana Batulková se kvůli propagaci nové hry svlékla donaha. (Ilona Sochorová)

Herečka Dana Batulková (52), hvězda sitcomu Comeback a vítězka uplynulého ročníku taneční soutěže StarDance, odhodila šaty a stud! Ve věku, kdy se řada kolegyň už pomalu chystá do důchodu, nafotila odvážné akty. Přiznala ale, že než se před objektivem svlékla, musela se dost dlouho přemáhat.

„Kdyby nešlo o práci, neudělala bych to. K focení nahoty se totiž obecně stavím dost negativně, jen tak z rozmaru bych to neudělala,“ nechala se slyšet herečka, která se svlékla v rámci propagace připravované hry Holky z kalendáře Městských divadel pražských. „Styděla jsem se šíleně, být tam chlap, bylo by to horší. Vím, že v divadle vybírali z několika fotografů, ale nakonec dali přednost Ilonce Sochorové i kvůli tomu, že je žena. Pro všechny to bylo mnohem příjemnější,“ vysvětlila serveru iDnes.cz Batulková.

Jak už název hry napovídá, akty hrají v chystané komedii dost významnou roli, nehledě na to, že vycházejí ze skutečné události, kdy se šest starších dam z anglického venkova rozhodlo nafotit kalendář aktů pro charitativní účely.

Spolu s Batulkovou v rouše Evině pózují i další známé herečky: Veronika Gajerová, Jitka Smutná, Radka Fidlerová, Kateřina Macháčková nebo Lenka Termerová, která ještě nedávno bojovala se zákeřnou rakovinou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.