Sexy Jessica Simpson se zasnoubila! Z pomsty exmanželovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sexy Jessica Simpson se zasnoubila! Z pomsty exmanželovi?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Špatná zpráva pro obdivovatele americké herečky! Svým vyvinutým dekoltem proslulá Jessica Simpson (30) se plánuje zaslíbit jen jedinému muži. I ona zapadá do šablony známých krásek a jako partnera si vybrala známého svalnatého sportovce. V jejím případě se jedná o fotbalistu Erica Johnsona.

Zamilovaný páreček se dal dohromady v květnu. Zpočátku si zřejmě mysleli, že jde jen o malý románek. Stále více však cítili, jak je jim spolu dobře. Ještě v červenci v Itálii údajně spolu slavili hereččiny narozeniny spíše jako dobří přátelé.

V říjnu jim však došlo, že už se dávno jedná o víc a rozhodli se, že si nic nebudou namlouvat. A minulý čtvrtek to potvrdili zásnubami!

„Náš vztah je normální krásný vztah. Nemohla jsem si přát lepšího muže,“ řekla a Jessica. A Erice? „Miluju jí. Moc! K tomu není co dodávat.“

Půjde již o její druhé manželství, předtím byla v letech 2002 až 2006 vdaná za zpěváka Nicka Lacheyho. Ten se deset dní před tím zasnoubil se svou dlouholetou přítelkyní Vanessou Minnillo. Proto se objevily spekulace, že urychlené zaslíbení po pouze půlroční známosti se Erice je jen natruc exmanželovi...

Čtěte také:

Jessica Simpson: Prsa stvořená k osahávání!

Pamela Anderson, Jessica Simpson, Heidi Klum - Trojky, čtyřky, pětky... Tajemství jejich ňader

Jessica Simpson: její mazlík pěkně líže!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.