Nová image Bruce Willise - Vlasy si koupil v masně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová image Bruce Willise - Vlasy si koupil v masně

Bruce Willis (vlevo) zaskočil moderátora Davida Lettermana.
Bruce Willis (vlevo) zaskočil moderátora Davida Lettermana. (Profimedia.cz)

Když se při udílení cen hudební stanice MTV zpěvačka Lady GaGa objevila oděna v šatech z masa, způsobila velké pozdvižení. To ale ještě netušila, že ji ostatní celebrity začnou masově napodobovat!

Herec Bruce Willis (55), který původně přišel do show Davida Lettermana propagovat nový film Red (Červený), zvolil nezvyklou image. Hlavu, která je normálně holá jako koleno, si obalil zcela novým tupé zakoupeným v masně. „Vy jste, vy jste… Vy jste si snad obarvil vlasy?“ žertoval Letterman nad Willisovou novou vizáží. „Ne, všechno je zcela přírodní. Je to mleté hovězí, fajnová svíčková, organická,“ ujistil herec moderátora.

A ani hygiena nově nabytého porostu zjevně Bruceovi nečiní žádný problém: „Stačí napěnit, vyždímat a přidat aviváž. Pokud chcete, můžete to trochu promnout,“ řekl Willis, který si pak hlavu opepřil a osolil a nabídl Lettermanovi vidličku. Ten si sice nakonec dal říci, nicméně rychle utíkal do zákulisí, aby sousto vyplivl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.