Bára Basiková: Kolik stojí krása celebrit. Šest tisíc měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bára Basiková: Kolik stojí krása celebrit. Šest tisíc měsíčně!

Bára Basiková
Bára Basiková (: Evelína HRUŠKOVÁ-ŠPATENKOVÁ, archiv)

Všichni, kteří v poslední době viděli známou zpěvačku Báru Basikovou (43), nevycházejí z údivu. Jak to ta ženská udělala, že je tak štíhlá? Žádná dřina v posilovně, žádné poskakování na aerobiku.

Bára začala navštěvovat salon Renaty Hawaz, kde metodou Bailine zhubla o osm kilo na současných 45 kilogramů. Teď si postavu už jen udržuje. Investice zhruba šest tisíc měsíčně se jí vyplácí!

Kliknutím zvětšete„Po loňském létu jsem měla pocit, že jsem neforemná. Tukové polštářky vystoupily na povrch, a já z toho neměla dobrý pocit. Řekla jsem si, že s tím musím něco začít dělat. Jenže problém byl v tom, že nenávidím posilovny. A tak jsem zkusila metodu Bailine, která stimuluje svaly, vyhlazuje celulitidu, odbourává tukové zásoby a zpevňuje ochablé svaly a kůži,“ říká zpěvačka. Do salonu 1. Pretty Woman Figure Renaty Hawaz chodila poctivě téměř tři měsíce, a výsledek se dostavil v podobě zformovaného těla. „V podstatě si sem chodím odpočinout. Ležím, poslouchám relaxační hudbu nebo si čtu scénáře a texty. Po 45 minutách odcházím příjemně unavená. Po psychické stránce jsem zcela »uzdravená« a odpočatá. Ale pokud si někdo myslí, že si tady lehne a večer si doma dá dva větrníky, tak je na omylu. Kliknutím zvětšeteSamozřejmě se u toho musí dodržovat životospráva a pitný režim. V salonu dostanete rámcový jídelníček, který je potřeba striktně dodržovat, protože o to dřív jsou výsledky vidět a jsou trvalejší,“ dodává Basiková.

Modré kabely se používají na zadeček a stehna, neboť vydávají nejsilnější impulsy, stejně tak zelené, které se mohou použít i na břicho.
Žluté kabely se převážně aplikují na pas a břicho.
Červené kabely vysílají nejslabší impulsy, a proto se používají na partie nad koleny.

Kolik stojí zázračná metoda?

• 5 terapií 2400 Kč
(stálé zákaznice 1350 Kč)
• 10 terapií 3600 Kč
• 15 terapií 4800 Kč
• 20 terapií 5600 Kč
Co ještě mohou ženy vyzkoušet?
• Skořicové zábaly na odstranění celulitidy: 12 terapií 3600 Kč
• Ultrazvuk na odbourávání tuku: 12 terapií 3000 Kč


Barbora Kodetová (35) 4400Kč

Kliknutím zvětšeteTaké tato půvabná herečka propadla hubnutí a formování postavy pomocí metody Bailine. „Mám za sebou 10 terapií a musím říct, že jsem naprosto nadšená. Já vlastně nemám problémy s váhou, ale přece jen po narození dcerky Lily (5) se mi postava trošku změnila. A samozřejmě i díky věku už jsem neměla tělo tak pevné. Takže jsem to zkusila a musím říct, že lepší relaxaci jsem zatím při hubnutí nezažila. Je to vlastně jediná volná chvilka v mém nabitém pracovním dnu, kdy se odreaguji. Vedle toho ale ještě chodím plavat, lyžuji a do budoucna bych ráda zkusila jógu nebo taiči,“ svěřila nám své plány Bára.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.